Från blondin till brunett.

Lämnade huset som blondin och kom hem som brunett idag.
Efter skolan åkte jag till frisören och klippte och färgade håret. Så nu är jag brunett!



Sitter och slår in julklappar :)

Åkte in till stan en runda idag och så blev det lite julhandling. Har faktiskt fixat julklappar till syster, Linnea och Johanna :) Får se sen om pengarna räcker att köpa lite fler, haha. Måste ju faktiskt ha pengar kvar att handla saker till mej själv. Blev faktiskt vissa saker till mej själv idag ^^

Just nu är jag så duktig att jag redan nu sitter och slår in julklapparna. Inte för att de blir så fina, men ändå.. ;)


Bio med syster igår.

Åkte in till stan nån timme tidigare än bion så att vi skulle hinna käka på donken. Sen tog vi oss en sväng in på hemmakväll också och köpte godis inför bion. Sen äntligen var det dags att se efterlängtade New Moon och ja, den var bra :)

JAG VILL SOLA!

Känner mej typ blek som snö. Skulle göra vad som helst nu för en 20-minutare i ett solarium. Men går inte nu eftersom jag opererades förra veckan och håller på och läker. Ååh, livet är inte rättvist ibland! Ryck -.-


Godmorgon bloggen!

Japp, nu är jag uppe.. Eller ja, jag sitter iaf upp i sängen :)
Så vad händer idag? Funderar på om jag kanske skulle städa mitt stökiga rum så jag får det fint inför första advent. Men frågan är ju bara om jag pallar det. Vi får helt enkelt se ;)
Ikv blir det iaf bio med syster, NEW MOON!

Nu kryper jag ner i sängen..

Orkar inte sitta här längre, så nu blir det ner i mysiga sängen! :)

godnatt ♥


Kanske sista bilden på mej som blondin? På måndag blir jag brunett! ;)


Lite småtrött nu, faktiskt.

Sitter i sängen nu och funderar på om det kanske inte är dags att sova snart. Är lite sådär småtrött nu. Blev helt seg efter kvällen som jag tillbringade i soffan framför idol. En lugn hemmakväll är inte så dumt ibland. Kanske är det bäst med lite lugna hemmakvällar nu i tanke på att mina sår efter operationen fortfarande är på läkning och så.


Igår var jag också helt slut. Efter skolan igår gick jag på min sånglektion och sen tog Linnea och jag en busstur till Amiralen. Kikade lite i affärerna där runtomkring och så :) Faktiskt ganska mysigt med alla julsaker i affärerna och det! Sen tog vi bussen tillbaka till stan och tog oss lite pommes på donken.
Vid 7 var jag hemma och då var jag minst lika seg som jag känner mej nu..

Onsdag.

Är lite halvseg nu faktiskt, trots att jag hade sovmorgon imorse. Men det beror väl mycket på att vi har så sega lektioner på onsdagar. Datakunskap - svenska - engelska.
Var iaf extremt skönt att komma hem efter skolan idag. Bara slappat :) Inte har vi nåt mer plugg denna veckan heller och sånt gillar vi skarpt!



Förresten..

Det är den 24:e november idag.
Det betyder att det endast är en månad kvar till jul.


Plugg snart :(

Var faktiskt en ganska rolig skoldag idag, för en gångs skull! På morgonen hängde Johanna med mej till skolan, för hon skulle vara min hårmodell :) Skulle hitta på en frisyr med flätor i och det gick faktiskt ganska bra ett tag, tyckte jag. Däremot tyckte inte vår lärare det typ. Efter han pillat och petat och förstört allt jag gjort, så tröttnade jag på frisyren. Tog ist och tvättade, fönade och plattade Johannas hår (:

På eftermiddagen fick vi äntligen börja klippa. Vi skulle klippa helform på våra dockor och det gick väl ganska bra, förutom att jag klippte mej i fingret och inte ens hann klart. Haha, misslyckad jag är.

Efter skolan blev det en snabbis på stan med Johanna :) Sen tog jag bussen hem och käkade pizza, mums :)

Nu blir det plugg /: Har lite att göra som jag missade förra veckan och dessutom en grej som vi gjorde idag som jag aldrig ens hann börja med. Känns ju bra!?


Bäst att jag lägger mej snart kanske?

Ska nog krypa ner i sängen snart. Är inte så farligt trött, men jag vet att jag kommer vara det imorgon när jag ska upp. Ska nämligen upp ännu tidigare imorgon än idag och jag som tyckte det var jobbigt att komma upp idag liksom.
Fast egentligen längtar jag lite efter morgondagens skoldag. Johanna ska vara min hårmodell och vi ska äntligen få börja klippa på riktigt. Wihooo! :)

Så godnatt, nu ska jag sova!

måndag.

Klockan ringde 20 över 5 i morse och efter att ha legat hemma en vecka var det helt omöjligt att gå upp. Men kom iaf upp efter en stund, när jag snoozat några minuter.

Skola från 8.25 - 15.50, typ. Fick sluta några minuter tidigare tror jag, tack och lov. Samhällskunskapen är så seeeeg.
Sen kom pappa och hämtade mej efter skolan, så jag slapp åka buss hem. Skönt det, är riktigt trött på att åka buss!

När jag kom hem vet jag inte vad jag har gjort faktiskt. Har varken pluggat eller slappat, tiden har bara gått ändå. Eller visst, det blev kanske några timmar framför teven..


Lugn dag.

Tog och slappade ordentligt ännu en dag nu innan skolan börjar. För imorgon ska jag gå, orkar inte vara hemma längre. Skönt att vara hemma ibland, men att ligga hemma en vecka och inte göra nåt blir ganska långtråkigt i längden.
Det blev iaf en dag i soffan, framför några filmer idag. Skönt! Söndag + tråkigt väder blir bara helt enket film.

Snart får jag nog lägga mej. Var ju ett tag sen jag steg upp så tidigt och jag ska ju upp lite efter 5 imorgon. Det är väl bara att hålla tummarna till att jag kommer upp!

Igårkväll

.. kom Linnea till mej :) Som vanligt var det lika trevligt och underhållande som alltid. Behövdes verkligen efter min jobbiga vecka!
Fråga mej dock inte vad vi gjorde, för det tror jag nog inte vi själva vet. Men en sak vi gjorde var iaf att tömma huset på alla godsaker och dom gick ner snabbare än kvickt.
Som sagt en mycket trevlig kväll!


Linnea, sötnos!

NEW MOON

20 november och det betyder att det är biopremiär på New Moon, uppföljaren till Twilight. Hade självklart velat gå men det går ju inte i tanke på min mage och att allt är uppbokat. Får helt enkelt gå och kolla på den en annan gång.
Men just nu får jag nöja mej med att kolla på Twilight här hemma. Visst, det är typ för tusende gången, men man tröttnar ju aldrig :) 


Opererad :o

På bussen hem efter skolan i måndags kände jag hur jag fick ont i magen. Det blev inte bättre sen när jag kom hem, utan värre. Fy tusan va ont jag hade! Låg och skrek och hade mej. Det blev in till akuten på kvällen.
Dock kunde de inte se något på testen där, för det var för tidigt att säga vad det var. Så det vara bara att åka hem igen och gå och lägga sej. Men skulle komma tillbaka om det inte blivit bättre nästa morgon.
När jag vaknar sen nästa morgon så har det ju självklart inte blivit ett dugg bättre. Så det blev raka vägen in till akuten igen.
Där tog de typ hur många tester som helst och sen fick jag typ vänta i 74947358 år, kändes det som, innan de visste vad det var. Oturligt nog, så var det blindtarmen som var inflammerad, så det blev in till operationssalen snabbt som tusan sen.
Efter operationen låg jag på uppvaket när jag vaknade. Kände mej hur jävla torr i halsen som helst. Jag var törstig, hungrig, trött och illamående som tusan därefter. Klart jag var det, hade ju liksom varken ätit eller druckit på hela dagen, för det får man ju inte före operationen.
Försökte få i mej en macka sen, men det gick väl sådär eftersom jag mådde så illa. Fick i mej halva typ tror jag.
Eftersom jag hade mått illa och så, så fick jag ligga där över natten. H E M S K T.
Sen på onsdagsmorgonen kunde jag iaf äta och så, som tur var.
Jag fick sen åka hem nån gång på förmiddagen. Har typ aldrig varit så glad över att få komma hem!
Sen dess har jag bara legat hemma och slöat och skolan har jag ju inte varit i sen i måndags. Det börjar faktiskt bli ganska långtråkigt att bara ligga och inte göra något alls. Men ska iaf vara hemma imorgon också. Sen hoppas jag att jag kan gå nästa vecka. Har inte tid att missa mer i skolan!

Sitter här och väntar på Linda.. :)

Tillägnat 2 timmar idag till att skriva ett arbete om hinduismen, det är inte okej! Men hallå, hur tråkigt är det inte egentligen? Får iofs skylla mej själv lite, eftersom jag alltid sitter och gör allt in i det sista. Det blir alltid så när jag ska göra nåt, korkad är jag. Menmen blev faktiskt klar med skiten, skönt som tusan!
Nu sitter jag här och tråkar och hoppas Linda kan komma snart och underhålla mej lite. Känner att jag är lite hungrig nu också, så lite mat kanske inte skulle sitta fel? ;)

091114.

Tänkte att jag skulle gått hem tidigare från kalaset, typ efter vi ätit. Sen att det skulle bli utgång eller nåt. Men sen fastnade jag där, eller ja jag fastnade till slut framför körslaget. Inte för det är ett av mina favoritprogram precis, men däremot är Ola det och han vann :)

Just nu ligger jag i sängen framför en gammal film, mysigt (:

GODMORGON :)

Vaknade för en stund sen och har hunnit käka frukost och så. Nu har jag lagt mig i sängen igen och kollar på tv och bredvid mej har jag min godispåse från igår, mums :D Haha, vilket liv jag har. Jag har verkligen inget bättre för mej.


Måste verkligen sova nu..

Är sjukt trött nu asså! Måste säga godnatt nu och stänga av datorn innan jag somnar med den i knät.

Hörs imorgon, puss på alla söta bloggläsare ♥

Fredagen den 13:e

och kvällen spenderades med Jonna och Emmelie. Mys, godis, idol och trevligt sällskap - kan det bli bättre liksom? Jag hade verkligen hur trevligt somhelst, måste göras om! :)
Kom hem för en stund och har precis tvättat bort sminket och så nu. Ligger nu här i sängen med datorn i knät och undrar om det kanske inte är bäst för mej att sova snart. Känner hur ögonen nästan går ihop. Om jag ska erkänna, så är jag faktiskt ganska trött just nu ^^


Hos Johanna nu ;)

Tog bussen till Johanna efter skolan idag. Var ju länge sedan vi träffades och min sånglektion var inställd idag, så det var ju lagom att passa på nu :)
Sitter här nu och försöker lära henne hur man lockar med en plattång, haha. Så nu står hon här och drar och sliter i mitt hår, typ helt desperat för att det inte funkar. Själv lockade jag hela hennes hår innan, blev dock inte så jättebra idag.
Ska hem om en stund och då blir det mat och sen plugg om jag orkar. Tänkte se om jag hinner öva lite på dockhuvudet också och göra en svinrygg, för vi har ju test på det på tisdag. Sen blir det mammas pojkar, såklart!

Svar på kommentar;



Fick en kommentar om hur jag gör med min namnteckning efter varje inlägg, så jag tänkte att jag kunde svara på det i ett inlägg för det är säkert andra som undrar ;)

Börja med att göra din bild i tex. photoshop. När du är nöjd med den, sparar du ner den på datorn. Ladda sedan upp den i bloggens arkiv. När du gjort det tryck upp bilden så du får adressen till bilden i adressfältet. Kopiera adressen. Gå sedan in i kodmallen och se om du hittar:
<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<div class="entrymeta">

Mellan de kodraderna ska du lägga till:
<div align="center"><img src="adressen till din bild"></div>

"Adressen till din bild", är den adress du kopierade innan.






Duktigt gjort av mej..

2 inlägg per dag var det ja.. Bra att jag bryter mitt egna löfte redan dagen efter.
Men jag hann inte med det igår faktiskt. Efter skolan tog jag bussen och skyndade mej hem. Slängde i mej maten och hoppade in i duschen lite snabbt. Sen iväg, för att komma hem senare på kvällen. Då var jag riktigt trött och kröp ner till säng nästan på direkten. Det blev varken inlägg eller plugg igår. Hade ju egentligen behövt plugga på engelskan. Men aja, det löser väl sej.


Nyduschad!

Tagit en lång varm dusch, hur skönt som helst ju! Så nu är man ren och fin :) Snart blir det väl att välja kläder för morgondagen och göra i ordning sej för sängen. Imorgon ska man ju upp tidigt, vid 5 rättare sagt.

godnatt, pusss ♥

Woohoo, internet funkar!

Yes, äntligen är internet fixat. Eller ja, det cepar lite fortfarande, men man kommer iaf in. Det var på tiden kan man tycka, inte funkat på hela helgen ju :o
Så nu när internet funkar igen så har jag bestämt mej för att bli lite bättre på att uppdatera. Ska iaf försöka hinna med 2 inlägg om dagen.


Idag är det måndag och det betyder ju ny skolvecka. Så det blev att gå upp tidigt imorse, typ lite efter 5. Då var jag seg, riktigt seg.
Men trots att det är måndag idag måste jag faktiskt säga att dagen har gått ganska fort och det är väl för väl det.

Dessutom har jag fixat tid hos frisören nu, så snart blir jag brunett :)



Fars dag & fortfarande inget internet.

Ååååh, internet funkar fortfarande inte! Så nu sitter jag här och har mobilen som modem igen. Funkar ju sådär -.-
Dessutom har jag väl snart gjort av med alla mina pengar på mobilen och bara det för att mitt internet har allvarliga problem..

Typ hela dagen igår tillbringades med Linnea. Trevligt värre, trots våra såkallade bilder.
På kvällen åkte vi iväg och köpte godis för att vi var så sjukt sugna på det ;) Sen träffade vi Tobbe och så var vi typ hemma hos mej och spelade tv-spel och så :) Sen ut en runda.

Idag har jag mest slappat faktiskt. Mest legat i sängen och kollat tv :) Det kan behövas innan en lång skolvecka med massa plugg!
Var också ute en runda och övningskörde med mamma. Börjar faktiskt fatta mej på det nu (:

Nu blir det lite fika med familjen, för att fira pappa på fars dag ^^


ÅH, JAG DAMPAR PÅ MITT INTERNET!

Internet funkade inte för mig igår så det blev inget inlägg då. Iofs funkar det inte nu heller, men jag har koppat in mobilen och kör internet därifrån, för jag klarar mig inte utan längre.

Känns inte som det var min dag igår. Fick stanna längre på sista lektionen igår eftersom jag inte var klar med bildfan. Sen fick jag typ springa till bussen för att hinna med den. Det var precis så jag hann med den och självklart skulle ju bussen vara typ helt full när man kommer in i den -.-
Sen när man kommer hem märker man att internet inte funkar. Hur klarar man en fredag utan planer utan att ha internet liksom?
Var riktigt trött efter min misslyckade dag så jag somnade sjukt tidigt.
Säker att det verkligen inte var fredagen den 13:e igår? :o

091105.

Har uhjh#hu7lkggi8ojt1 ont i armen :o Dumma spruta, inte trodde jag att det skulle bli så i armen..
Idrotten idag gjorde väl inte precis saken bättre heller. Men tur var att det var sista lektionen så jag kunde få komma hem sen. Sket i sången, ville hellre hem och slappa :)

Nu ligger jag i sängen och myser framför teven. Kollar på mammas pojkar ^^ Haha, ganska underhållande faktiskt.  


Tagit vaccinet nu :o

Äntligen är det gjort! Jag har tagit vaccinet mot svininfluensan. Var väl inte så hemskt farligt, ska jag väl inte säga. Men det känns faktiskt konstigt i armen nu :s Men det kanske bara är nåt jag inbillar mig?

Lite av det jag köpte i sthlm..


Haha, hello kitty-chokladkalendern var ett riktigt impulsköp!
Men liksom, den var ju rosa ;)

Sthlm!

Har som sagt varit i Stockholm i helgen. Åkte upp med tåg nån gång innan 5 på fredagsmorgonen. Fick gå upp vid 2! :o Sen när vi kom upp blev det shopping hela fredagen :) På kvällen blev det mys på hotellrummet med godis och idol.
Sen blev det upp hyfsat tidigt på lördagen för att äta god hotellfrukost, som jag älskar. På lördagen blev det sen musikal och shopping igen. Vi såg High school musicl. Mest var det för att min syrra ville se den, hon är typ ett tokigt fan av hsm eller nåt. Men den var faktisk ganska bra (: På kvällen blev det hemfärd, riiiiktigt segt. Kom sen hem runt 1 natten mellan lördagen och söndagen.

På söndagen var jag riktigt seg, slöade hela dagen. Hade inte ens ork att skriva ett inlägg på bloggen. Dock försökte jag skriva ett litet kort inlägg på kvällen men då gick det inte att logga in typ -.-







RSS 2.0