Köp från förra helgen.


Aktiv bloggare?

Tusan vad aktiv jag har varit här på sista tiden.. öhm. Jag får skylla på att det var så mycket att göra förra veckan. Och denna veckan då, ja jag vet inte. Förra veckan var egentligen väldigt soft på ett sätt. Vi hade inte många lektioner alls. På måndag var vi där i nån timme för info, tisdag var vi lediga, onsdag var vi också lediga fast jag var på riskettan på trafikskolan, torsdag var det gymnasiemässa och vi hade vår frisyrvisning och sen på fredag hade vi nog lektioner som vanligt igen. Men samtidigt hade vi så mycket uppgifter som skulle vara gjorda för att vi fick ledigt. Och jag måste ju hela tiden tänka på att läsa på för körkortet som jag tar i mars.
Och den här veckan har bara gått fort. I onsdags hade vi vårt första kundpass i skolan. NERVÖST. Men ja, det gick väl bra trots allt.
Igår blev det en tjejkväll med emmelie och martina. Så tvungen att kolla på handbollen blev jag. Så sportintresserad som jag är ;) Men det var helt okej ändå. Med lite god mat och godis funkar ju allt.

18! :D

12 januari, vilket betyder födelsedag för min del :) Har faktiskt haft en väldigt bra dag, tack vare alla söta vänner och familj jag har!
Dagen började med att jag blev grattad av familjen på sängen med presenter och frukost. Så borde man alltid ha det ;) Sen på första lektionen så släcker någon ljuset i klassrummet och i nästa sekund kommer en tårta med massa ljus in och alla reser sig upp. Haha, ja jag blev väldigt överraskad ;)
Och dagen avslutades med god mat och två söta flickor. Och jag kunde helt lagligt beställa in alkohol till mig ;) haha. Blev en näst intill perfekt dag :)


Mobilinlägg - på nåt sätt har dagen känts ...

Mobilinlägg - på nåt sätt har dagen känts ganska seg. Fast egentligen har vi inte gjort så mkt. Iofs var jag på körskolan innan skolan började och fick gå upp tidigare än vad jag egentligen hade behövt. Fick en planering inför uppkörning också :) snart så! Jaha, sista dagen som 17-åring. Nu ska jag sova, det behövs kan jag lova. Godnatt :)


Mobilinlägg - nu blir det sängen, är nog b...

Mobilinlägg - nu blir det sängen, är nog bäst i tanke med att skolan börjar imorgon. :( hade iaf väldigt trevligt innan. Fick typ presentkort och pengar. Kanske inte så roligt, men väldigt praktiskt.


9 januari

Om cirka 2 timmar kommer släkten hit. Kalas för mig! Fyller ju faktiskt 18 på onsdag, woho! Känns ganska overkligt att jag faktiskt fyller 18. När man var liten tänkte man alltid att när man fyllde 18, då blev man vuxen. Men jag måste verkligen ärligt säga att jag inte känner mig särskilt vuxen. Tror många som är yngre än mig är mer mognare än vad jag är. Haha.

Aja, ska fixa i ordning och lite nu..


Mobilinlägg - sitter för tillfället hemma ...

Mobilinlägg - sitter för tillfället hemma hos emmelie och kollar på fångarna på fortet. Det är helt fullt i soffan. Typ hela emmelies släkt och sen martina och jag. Haha. Innan lagade vi paj och sen klippte emmelie martina och mig. Blev bara topparna den här gången. Kanske ska klippa mer nästa gång?


Mot linnea ;)

Blev tjejkväll i mörrum igår med mat och massa snack, eftersom vi inte träffats allihop på ett tag. Ett ämne tog väl kanske lite större plats av kvällen. Utomlands i sommar? Vi får hoppas på det nu iaf :)

Ska snart dra bort till linnea. Myskväll! Vi träffas ju faktiskt inte så ofta längre för att bara umgås, så det ska nog bli riktigt trevligt :)

Mobilinlägg - just nu sitter vi nere hos m...

Mobilinlägg - just nu sitter vi nere hos mormor och morfar för att fira mormors födelsedag. Jag kan ju inte direkt säga att jag har överdrivet roligt här. Men man ska ju inte klaga, snart är det ju mig vi ska fira ;)


Mobilinlägg - kom hem för en stund sen nu....

Mobilinlägg - kom hem för en stund sen nu. Kollade lite i affärer efter jag kört, men hittade inget. Nu ska jag koppla av lite och kolla på några avsnitt av desperate housewives :)


godmorgon bloggen!

Steg upp tidigt imorse, har redan hunnit duscha och äta frukost. Det var segt att ha klockan ställd när man egentligen inte ska behöva gå upp. Om ni undrar varför jag är helt dum i huvudet som går upp så här tidigt, så är det för att jag har körlektion i stan sen.
Ska försöka komma till skott med att göra mig i ordning nu. Inte så lätt när man är morgontrött, haha ;)


2011.

För det första, gott nytt år! Har ju inte blivit några inlägg än detta året.
Tänkte att jag skulle skrivit innan jag åkte iväg på nyår, men sen hann jag inte. Och sen när jag kom hem var jag helt stelfrusen efter att stått ute en stund vid 12-slaget. Var skitkallt!
Och igår på nyårsdagen blev det mys med familjen med spel, tv och gott att äta :)

Åh idag har jag bara legat och slöat hela dagen, haha. Det behöver man också göra ibland ;)


och eftersom jag varit så tråkig här på bloggen på sista tiden, kan jag ju bjussa på en bild från nyår.

RSS 2.0