Sitter och käkar frukost nu och se

0-27b9a6c3e03cda65f23484609c197393.png

Kolla varifrån!

Sitter och käkar frukost nu och ser rakt in i globen.
Dock ser ni kanske inte så mkt på bilden för den är ganska mörk..


Sitter på hotellet i sthlm nu. Mys

6a1532b63458b22e93e42c659129d4a4.png

Kolla varifrån!

Sitter på hotellet i sthlm nu. Myser med lite godis och väntar på att idol ska börja. Är helt slut efter en hel dag med shopping!
På bilden ser ni utsikten från vårt hotellrum. Kanske inte världens roligaste direkt. Men annars är hotellet hur mysigt som helst (;


Allt är fixat och klart!

Allt är packat och klart inför imorgon och nu går jag och lägger mej. Redan? Ja, det är nog bäst att jag lägger mej nu om jag ska ha en chans att orka mej upp imorgon. Ska upp vid typ 2, inte speciellt många timmar kvar tills dess faktiskt.
Vi får se om det blir nåt inlägg imorgon innan jag åker, men förmodligen hinner jag inte det. Annars kanske jag mobilbloggar sen när jag sitter på tåget, om jag nu fattar mej på det..

vi hörs, puss ♥


Hmm, vad ska jag göra idag?



1. Städa rummet

2. Planera kläder inför resan till Stockholm

3. Packa

4. Duscha

5. Hitta på nåt kul?

Godnatt :)

Dags för mej att krypa till sängs nu tror jag.

sov så sött ♥

Slapp hela dagen!

Visst tycker jag det är skönt med dagar då man bara går runt hemma och tar det lugnt. Men 2 dagar i sträck nu, blir lite långtråkigt faktiskt. Vad hände med alla planer jag hade för lovet? Jag skulle ju egentligen inte haft nån tid över alls.
Nej, det måste bli ett stopp på det här. Kan inte bara gå runt här i myskläder om dagarna. Härmed lovar jag att ta tag i mitt liv, på riktigt!
Så nu är min fråga, vad händer imorgon?

Inlägg som borde kommit igår.

Måndagskvällen blev väl typ lyckad, förutom att jag somnade ganska tidigt på soffan. Somnade med både smink och kläder på. Jag som aldrig somnar med smink! :o Mådde inget vidare då, kan jag inte påstå. Frös typ ihjäl när jag skulle somna och vaknade sen på morgonen att jag svettades ist.
Men annars var det trevligt, såklart!

Åkte sen hem vid 11-tiden igår. Var extremt skönt att få komma hem. Hoppade in i duschen nästan på direkten, för jag kände mej ganska skabbig.. Sen blev det sängen, där jag spenderade större delen av dagen. Låg där och bara tyckte synd om mej själv. Sov bort hela dagen typ. Orkade inte göra ett piss.


MÅNDAG.

Vaknade av att hundjäveln står och spyr i mitt rum, inte det mysigaste jag varit med om precis.. Som tur var slapp jag torka upp det.
Sen blev det bara att få somna om och sova läänge. Skönt med lov så man verkligen kan sova ut på morgonen :)

Har fixat klart min klädsel nu, som jag ska ha ikv. Trodde aldrig den skulle bli klar, men nu så :)
Är taggad inför ikv, ska bli kul att få träffa tjejerna.




091025.

Haft en riktig slapp dag idag. Behövs nog, så att jag är pigg imorgon..
Inte alls gjort mycket idag faktiskt. Kollat lite på Blog Awards iaf, som jag spelade in igårkväll. Tråkigt bara att det inte varade särskilt länge, tyckte de kunde visat lite mer faktiskt.
Dessutom har jag fixat lite med min klädsel jag ska ha imorgon. Vi ska ju vara utklädda, haha! Resultatet får ni se imorgon ;)

Nu tänkte jag kika lite på en film på den nya teven :) Har dock inga nya filmer typ, så får se vilken gammal film jag lyckas rota fram ^^  





Ny tv :)

Fick min nya tv uppsatt igår och jag är supernöjd! Nu slipper jag tjockisteven ;)




Godmorgon bloggen (:

Ni har inte glömt att ställa bak klockan 1 timme va? Nu har vintertiden börjat ju. Så inatt fick man en timmes mer sömn, men det spelade ju iofs ingen roll för det är ändå lov nu så hade kunnat sova hur länge somhelst ändå.

Vet inte vad som händer idag faktiskt. Vi får se .. ^^
Imorgon blir det iaf lite party med tjejerna och då ska vi vara utklädda. Nån som har nåt förslag på vad man kan vara utklädd till? :o

lördag.

Jag har blivit jättedålig på att uppdatera, jag vet det. Blir knappt ett inlägg om dagen längre. Igår blev det inget.
Igår blev en riktigt slappdag. Var ungefär i skolan en timme och gjorde samhällskunskapsprovet, sen stack jag hem för jag mådde inte superbra. Sen blev det bara chill resten av dagen. Typ film och sånt mys :)

Idag var jag på dop för min syssling. Lite halvsegt kanske, men man får iaf träffa lite släkt och så :)
Ikv blir det utgång iaf. Ska möta upp Linnea sen och sen ska vi dra till Simon, tror jag. Sen får vi väl se hur kvällen slutar ^^


Silverschampo i mitt ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och prova mitt nyaa silverschampo från Matrix :)


Ännu en gång..

bloggar jag ifrån datakunskpen. Sitter ju ändå bara här och segar och gör knappast det vi ska. Skulle nog gissa att ingen gör det faktiskt. Klart dom inte gör, vår lärare säger ändå inte till om vi inte gör det vi ska.

Vi är bara 11 här idag från klassen. Alla andra är typ sjuka. Svininfluensa kanske?
Eftersom vi inte är så många här idag blir det nog en ganska lugn dag. Eller iaf hoppas jag det. Efter datakunskpen har vi bara 2 lektioner kvar. Dock är de ganska långa och sjukt dryga.
På svenskan sen ska jag ju redovisa om en dikt och en myt. Men jag antar att jag överlever. Är ju faktiskt inte så många här som jag ska redovisa för  (y)

Godmorgon, eller nåt ^^

Fick sova lite längre idag eftersom vi har sovmorgon på onsdagar. Skönt, det behövdes verkligen må jag säga!
Ska snart pallra mej bort till bussen tänkte jag. Hörs senare idag :)

P L U G G

Kom hem för cirka en timme sen eller nåt sånt. Åt nästan på direkten för jag var typ helt utsvulten när jag kom hem!
Nu blir det massa plugg.. tråkigt tråkigt tråkigt!

Vad f*n gör man på en söndag?

Veckans sista dag är den segaste - finns typ inget man kan göra.
Blir väl mest att slappa och möjligtvis kolla lite film idag. Skönt att bara ta det lite lugnt.
Veckan som kommer nu kommer vara helt annat är lugn. Har prov och arbeten som ska göras - pallar inte :o
Men sen är det iaf  äntligen höstlov, vad jag längtar!

Dags att skaffa ny design kanske?

Är verkligen sugen på en ny design. Har verkligen tröttnat på min nuvarande design. Är inte heller något proffs på designer så jag får väl hitta nån som kan göra en åt mej, så den blir bra för en gångs skull.
Fast vi får väl se hur det går med det, ska iaf försöka ta tag i saken.. ;)

Tog en tur till stan :)

Detta är lite av det jag fick med mej hem:









+ öronhängen och smink.
Allt är från Gina tricot förutom kavajen som är från Kappahl.
Äntligen skaffat mej en lång kavaj! :)

Sitter på lektion.

Sitter på samhällskunskapen, segt.. Egentligen ska vi sitta och leta fakta för vi ska göra ett grupparbete som har med kultur eller nåt att göra. Dock vet jag inte exakt vad vi håller på med, så vi får väl se hur det går.

.. men nu får vi iaf sluta ;)


091015.

Vaknade av att klockan ringde vid 5, men gick sen inte upp förrän typ halv 6 för jag var verkligen hur seg som helst imorse. Hursomheslt så tog jag bussen sen vid 7, var precis att jag hann med den.
Efter skolan hade jag sång och så tog jag bussen hem vid 4.
Runt halv 6 kom Linnéa förbi en stund, trevligt.


Ett inlägg innan jag går och lägger mej.

Blev inget inlägg igår ju. Så får sammanfatta gårdagen lite nu. Var på APU hela dagen, från 9-6. Sedan stack jag, Stina, Jonna och Emmelie för att äta på 3g. Några av de andra tjejerna från klassen kommer dit sen och träffar oss innan vi sen gemensamt går till Wellas visning som varar i 2 timmar. Var helt slut sen när jag kom hem.

Idag har det bara varit vanlig skoldag. Sen bussen raka vägen hem. Ingen händelserik dag precis ^^

Tjuvkik på rummet!




Dock bara på ena sidan av rummet. Andra sidan är inte så intressant. Består mest bara av en stor klumpig garderob, som jag snart ska byta ut till en snyggare.


Typ trött?

Slapp söndag igår med besök på kvällen ^^ Sen gå och lägga sej vid typ 12. Fatta att jag var trött imorse när jag gick upp lite efter 5 :o
Tråkig och dryg skoldag idag.. Var otroligt skönt när man fick sluta och sen åka hem.

Ska försöka lägga mej ganska tidigt ikv så jag är pigg tills imorgon när jag ska vara på nytt APU-ställe :)

Växjö snart.

Har precis hunnit göra mej i ordning och så, ska bara fixa håret lite också. Sen blir det lång bildfärd till Växjö för det är kalas för min lilla kusin idag :)

Yes, äntligen fredag!

Är otroligt skoltrött nu, så det ska bli skönt med lite helg nu faktiskt :) Längtar som bara den till höstlovet!

När jag kom hem efter skolan idag, stack jag, mamma och pappa iväg och kollade på tv till mej. Skulle fixa en platt-tv till mitt "nya" rum, men hittade dock ingen som passade :( Men ska försöka fixa en så snabbt som möjligt ;)

Mitt rum är ju helt klart nu :D Bar in de sista av mina saker idag, så nu är allt på plats (y)
Har dock inte fixat bild än, ska fixa imorgon när sängen är bäddad och så, för det är den inte nu ^^


Så länge får den här bilden duga. Tog den när de höll på att tapetsera i mitt rum.
Där ser man iaf en bit av fondtapeten.

Torsdag.

Det var verkligen skitjobbigt att gå upp i morse, kände verkligen inte för att resa mej upp ur sängen.. Men till slut kom jag upp lite efter 5 och det var precis så jag hann med bussen vid 7 sen.
På första lektionen sen fick vi se våra prov som handlade om hårstrået. Gick bra, VG+ (y) Sen skulle vi typ rulla permanent och vi skulle vara klara efter typ 70 min. Haha, jag hann inte och dessutom blev det sjukt fult. Vem vet hantverk kanske inte riktigt är min grej? Men övning ger färdighet, så får börja träna myyycket permanentrullning så fixar jag det kanske sen ;)
Sen skulle vi ha svenska men ingen svenskalärare dök upp så där slapp vi den lektionen :)
Sista lektionen innan vi slutade var idrott, styrkeövningar -.- Ehm ja, det gick väl så där. Jag märkte ju av att jag inte tränat på ett tag iaf..
Efter skolan stack jag lite snabbt till min APU-plats som jag ska vara på tisdagarna v. 42, 43 & 45, för att kolla tider och lite så. Sen stack jag vidare till min sånglektion.

Har inte gjort så jättemycket sen när jag kom hem. Börjat plocka in lite saker i mitt rum, (för det är ju klart med tapetseringen!). Alla saker är inte på plats än, men snart så :) Kan ju faktsikt sova i mitt rum inatt iaf :) Längtar lite faktiskt. Iaf att slippa sova på en hård madrass i min syrras rum.
Bilder på rummet kommer sen när det är helt klart!


Hej dålig uppdatering!

Inte skrivit sen i söndags ju, beror på att det är lite struligt med internet nu när de håller på och tapetsera mitt rum eftersom internet är kopplat därifrån. Just nu sitter jag och kör internet genom mobilen. Dock går det lite slöare och kostar dessutom en slant. Men jag klarar mej faktiskt inte utan internet, så den smällen får jag ta.

Idag hade vi prov på datakunskapen, faktiskt väldigt lätt. Hade typ bara läst igenom allt en gång, eller knappt det. Det mesta kunde man ju redan innan :)
Efter skolan följde jag med Malin till People eftersom hon skulle pierca sej i naveln. Sjukt fint blev det, så det är klart man är lite sugen nu, men jag vet inte ^^
Efter det stack jag på kontroll på tandregleringen och sen tog jag bussen där man träffar bästa Linda :)

Har bara slappat sen när jag kom hem, sköönt.
Ska snart plugga lite tänkte jag. Som tur är har vi inga prov nu på ett tag och det är väldigt skönt (:

Söndag.

Mest gått runt här hemma hela dagen och inspekterat när de andra hållt på att sätta upp tapter i mitt rum. Allt är inte riktigt klart, men nästan. Lägger in bilder sen på det :)
På kvällen åkte jag iaf iväg en stund .. (a) Kom hem för knappt en timme sen eller nåt.
Tänkte faktiskt att jag snart skulle gå och lägga mej för är hyfsat trött nu ^^

091003.

Dagen har mest bestått av att riva tapeter i mitt rum, eftersom jag ska ha nya i mitt rum :) Eller ja, jag hjälpte kanske inte till så jättemycket (a) Men nu är iaf de fula gamla tapeterna borta och snart sätts de nya upp. Wiihoo, jag längtar!
Kanske inte värlens mest spännande lördag precis.. gick inte ens utanför dörren. Men det var väl inte precis nåt väder jag ville ut till ändå.
Hoppas på att morgondagen blir lite mer intressant.. (:


Orientering.

Orientering med skolan idag. 2 och en halv timmes orientering och sen fick man sluta.
Det började inte så bra och slutade inte allt för bra heller. När vi precis hittat kontroll 1 så stukar jag foten, smart -.- Stina, jag och Jonna irrade runt där i skogen och hittade tillsist 14 kontroller, 20 var g.. Var nära på att gå vilse där en stund också men det fixade sej sen, som tur var.
Jag kan ju inte precis påstå att det här var min grej, men skönt att ha det gjort nu. Vi fick ju iaf sluta vid 11. Skönt :)

Bilder på tröjan..





700 kr, InterSport.

Äntligen!

Puuh, nu är den här veckans 2 prov avklarade. Skönt! Hann ju aldrig skriva ett inlägg igår eftersom jag var upptagen med att plugga om hårstrån hela kvällen. Var ca 20 sidor att läsa ju och jag sitter dagen innan och gör allt.. så typsikt mej. Men det gick faktiskt ganska bra. Svenskaprovet gick också bra.
Äntligen sitter man här med en pluggfri kväll. Så snart blir det idol :)

Förresten, köpte en adidaströja idag när jag gick på stan. Ska försöka lägga in en bild på den sen ;)

RSS 2.0