Mobilinlägg - har haft en ganska hektisk h...

Mobilinlägg - har haft en ganska hektisk helg. Efter praktiken i fredags åkte jag hem för att göra mig i ordning. Sen åkte jag in till stan igen för att möta upp Martina och sen Emmelie och Stina. Sen åt vi på en restaurang, sen utgång. Sen hem och sova och Martina sov här. Sen på lördagsförmiddagen var vi jättesega och låg och kollade på film och så. Sen fick vi börja göra oss i ordning lite smått. Sen åkte vi hem till Emmelie och gjorde oss helt i ordning där. Sen på fest för att fira Stina. Somnade direkt sen när jag kom hem. Sen upp tidigt för syster skulle konfirmeras. Så jag skulle fixa hennes hår och sen skulle jag göra mig i ordning själv. Efter vi varit i kyrkan var hela släkten här och jag var så trött och önskade att alla bara skulle gå hem. Haha, snällt. Men vi var inte så länge i skolan igår, knappt en timme. Och det var väl tur, så jag kunde hem och sova lite ;)


DESPERATA HEMMAFRUAR


Några avsnitt desperate housewives är inte helt fel när man är ledig ;)


Mobilinlägg - börjar morgonen med en chail...

Mobilinlägg - börjar morgonen med en chailatte, nu innan jag beger mig mot praktiken. Kan ju behövas i det här gråa, trista vädret. Är verkligen inte taggad idag.


hej bloggen!

Det har varit underbart med helg! Jag behövde verkligen det nu. Det har varit mycket i skolan, men det värsta är över. Nu är det apu och nationella i matten som är kvar innan sommarlovet.
Min apu börjar imorgon, så är lite ledig idag. Lite långhelg för mig helt enkelt. Ska försöka med att hinna med att städa, plugga matte och ringa till mitt sommarjobb idag. Om jag känner mig rätt så blir väl inget av det gjort. Men jo, jag måste.

Mobilinlägg - äntligen är den här skoldage...

Mobilinlägg - äntligen är den här skoldagen över! Jag har gått och fruktat den. Startade ju med nationella i engelska b. Läs- och hörförståelse. Ska väl inte direkt säga att det gick så bra. Men är jag godkänd är jag nöjd. Sen var det idrottsprov och sist långhår. Är helt slut nu. Men när jag kommer hem väntas plugg :( tur jag har sovmorgon imorgon iaf :)


Shopping i lördags.
TORSDAG

Har verkligen inte varit på humör idag. Torsdagar är så extremt dryga. Jobbigt att behöva gå upp så tidigt och ganska dryga lektioner. Sitter iaf och tröstar mig med att kolla bruno mars video. Så bra, haha! :)


Nu är det klippt..

Jag gjorde det, jag gjorde verkligen det. Igår hade martina saxen i högsta hugg och klippte av mitt hår. Så nu har jag typ nån pageliknande kalufs på huvudet. Jo fint är det, men det kommer ta ett tag att vänja sig vid det.


RSS 2.0