Glossybox designad av Carolina Gynning

glossybox carolina gynning
glossybox
 
När jag såg att Glossybox skulle göra ett designsamarbete med Carolina Gynning var jag bara tvungen att påbörja en prenumeration igen. I veckan kom månadens box hem i brevlådan. Boxen är jättefin, men innehållet uppfyllde däremot inte mina förväntningar. Jag fick dessutom två stycken ögonskuggor i min box, vilket kan kännas en aning fantasilöst. Men jag ska inte vara snabb att döma innan jag ens har testat sakerna. Kanske blir någon av produkterna min nya favorit? 

Bra dagar i Göteborg

 
I måndags tog jag och min syster tåget upp till Göteborg. Vi var framme ca kl 2 och då checkade vi snabbt in på hotellet för att sedan bege oss ut på en shoppingtur. När vi shoppat klart gick vi till hotellet igen och vilade en stund på rummet. Därefter var det dags för middag som vi käkade på hotellet. Sedan var det dags att sova. Var så trött den kvällen, så det tog inte många minuter för mig att somna. 
 
På tisdagen började vi morgonen med god hotellfrukost (typ det bästa som finns). Det blev lite mer shopping på förmiddagen och sedan åt vi lunch på Jensen's Bøfhus. Det var sedan det dags att börja gå mot Ullevi. Vi hade ståbiljetter till One Direction-konserten denna gången så vi fick stå och köa i något som kändes som en evighet. Hatten av för alla er som orkar köa redan från morgonen!
 
Kvällen var nog både något av det bästa och värsta jag varit med om. Konserten var helt magisk, men det var sjukt jobbigt att stå i publiken då folk var helt tokiga och tryckte på bakifrån. Men det är finns ändå en tjusning att få stå där mitt i publikhavet och trängas. När One Direction kom ut på den lilla scenen och endast var några meter ifrån, då kände man att det var värt det. 
 
 

Studentvecka

 
I fredags var det bal för årets studenter och denna veckan går de ut. Min lillasyster tar studenten i år och gick därför också på balen. Jag fick äran att göra hennes håruppsättning och fick ta fram mina frisörkunskaper från min gymnasietid. Det tog sin lilla tid att få upp frisyren, men resultatet blev faktiskt ganska bra. 
 
Jag måste erkänna att jag är ganska avundsjuk på min syster och alla andra som tar studenten nu i dagarna. Det har redan gått tre år sedan jag själv stod där, men den dagen ligger fortfarande i topp på listan över de bästa dagarna i mitt liv. 

RSS 2.0