#1DMoviePremiere

Som ni kunde läsa i inlägget här under, så var jag och min syster på världspremiären av This is us. Ja, vi bara hamnade där helt enkelt. Vi fick gå på röda mattan samtidigt som alla kändisar var där. Riktigt kul! One Direction, Simon Cowell, McFly, Little Mix och Ronnie Wood är några av kändisarna som var där. 
 
 
 
Lite bilder och ett klipp som jag tog under premiären. 
 

LONDON

Tänkte berätta lite om höjdpunkterna från London. Vi åkte bussresa dit, jag och min syster. Resan var totalt en vecka lång och vi var i London i 3-4 dagar. Påvägen dit och hem övernattade vi på hotell i Tyskland. 
 
Vi åkte riktigt tidigt på lördagsmorgonen och vi kom till vårt första hotell i Tyskland på kvällen.
 
Tidigt nästa dag bar det iväg igen och denna gången vidare genom Nederländerna, Belgien och Frankrike. Sedan tog vi färjan mellan Calais och Dover. På eftermiddagen nådde vi vårt mål, London! Senare på kvällen väntades en trerättersmiddag.
 
På måndagen hade vi lite sightseeing i London och senare på dagen strosade vi bara runt i staden.
 
Tisdagen började med ett besök på Madame Tussauds och efter det gick vi runt i Notting Hill.
 
På tisdagskvällen drog vi bort till Leicester Square där vi visste att en viss världspremiär skulle hålla hus (tror några av er vet vilken), så vi hoppades på att få en skymt av några kändisar. När vi kom dit såg vi att röda mattan var inhägnad med stora galler som var täckta med svart plast. Man kunde se lite av vad som hände på den röda mattan på en stor skärm som fanns där, men det var knappt. Trots att man knappt såg något alls utanför så var det sjukt mycket folk.
 
När vi stått där ett tag tänkte vi att vi skulle dra, eftersom vi ändå knappt såg någonting. Men precis innan vi hann gå därifrån kom två tjejer fram till oss och frågade om vi ville ha biljetter så vi kunde komma in innanför. Ja, klart ville vi det. När vi fått biljetterna ställde vi oss i en kö, där de andra med biljetter stod. När vi sedan kom fram och visat biljetterna så fick vi gå in. Då slog det mig, vi skulle få gå på röda mattan! Hade inte alls haft en tanke på det innan. Men där gick vi, förbi skrikande fans och inte ett dugg klädda för att gå på röda mattan. Men allt var så overkligt och mäktigt när vi gick där, så det var inte något vi tänkte på så mycket då.
 
Efter gången på mattan kom vi sedan in på bion. Våra platser var ungefär precis i mitten av biografen. På platserna låg popcorn och en flaska vatten. Vi satte oss ner och kunde på bioduken nu se exakt vad som hände ute på röda mattan. Efter ett tag började även kändisar komma in och sätta sig på platser inte långt bort ifrån oss. När alla hade kommit så skulle de som gjort filmen hålla tal där framme. (För er som inte listat ut det än, så var det One Directions film "This is us" som hade världspremär.) One Direction pratade lite kort och tackade alla som kommit. När det sedan släckts och filmen startade så satte de sig vid sina familjer som redan satt på sina plaster, bara ett par rader ner till höger om oss. Hur overkligt är inte det? Där satt de och kommenterade sig själva högt och skrattade under filmens gång. En riktigt bra kväll helt enkelt.
 
Nästa dag, onsdagen, var det sista dagen för oss i London och vi bestämde oss för att shoppa hela dagen och gå igenom affärerna på Oxford Street. På kvällen skulle vi sedan packa ner allt (vilket inte var helt enkelt) för morgonen därpå skulle vi lämna London för att börja resan hemåt. 
 
4 mobilbilder från London
 

Shoppingen i London

Sista dagen gick vi all-in och shoppade på Oxford Street. På kvällen sen var jag sjukt trött och hade ont i mina fötter efter att vi gått så mycket. Men det var det värt! 
 
 

I'm home!

Som ni kunnat läsa tidigare i bloggen, så bokade jag och min syster en resa till London. Nu har vi varit där! Vi hade det kanonbra i London, men det var riktigt skönt att komma hem igårkväll och äntlligen få sova i sin egen säng. 
 
Har en del bilder att visa er och även lite roligt att berätta om vad som hände när vi var i London.. Men det kommer senare. Nu ska jag först och främst svara på kommentarer som jag inte kunnat göra riktigt när jag var i London.
 
 

How to match

 
How to match
 
 

Trevlig kväll

 
Hade en kanonkväll med två fina vänner igår. Vi började kvällen med god middag på restaurang och slutade med en picknik - inomhus. En grymt trevlig kväll som jag kommer minnas länge. Det var lite som en avskedsträff, då vi till hösten kommer befinna oss på 3 olika platser i Sverige med flera mil mellan oss. 
 
Jag vill i alla fall tacka för en trevlig kväll och hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi ses igen! ♥

Två svarta

 
 
Här är bilder på det jag shoppade i Kalmar förra veckan. Båda är från H&M och jag betalade endast 199 kr för båda. Riktiga fynd! 
 

Nytt till mobilen

 

Ny design - Hiss eller Diss?

Som några av er kanske har märkt, så har bloggens utseende förändrats idag. Jag vet inte om den är helt klar än, de som känner mig vet att jag aldrig blir nöjd med någonting jag gör. Det finns alltid något kvar att fixa och förbättra. Kommer säkert bli lite ändringar i framtiden, men för stunden är den klar. Såå, vad tycker ni? Bättre eller sämre? :) 
 
 
 

++

 
Live today
 
 

Paket från nelly.com

Tidigare i veckan fick jag ett paket på posten från nelly.com. Ett vitt spetslinne, en vit skjorta med detaljer på kragen och en grå topp.
 
 
 
 
 

Ny design

Håller på och fixar med en ny design till bloggen. Designen jag har nu, har jag ju haft ganska länge och jag tycker att det är dags med en ny. Vill dessutom att bloggen ska vara lite bredare, så jag får plats med större bilder. Har lite kvar att fixa med, men någon gång i nästa vecka ska den nog vara på plats om allt går som det ska :) 
 
 
 
 

Shopping i Kalmar

Idag tog jag och Linnea bilen upp till Kalmar för att shoppa lite. Var verkligen på tiden att vi träffades! Hon har aldrig tid för mig längre, bara jobbar och jobbar hela tiden :( haha. Hittade i alla fall 2 toppar på H&M. Var inte direkt ute efter att shoppa så mycket idag, måste spara till London :)
 
Nu är jag ganska trött efter en heldag med shopping,  så nu får det bli några avsnitt av PLL och sen sängen.  
 
 

Bokat en resa till London!

Igår bokade jag och min syster en resa till London. Har aldrig varit där, så ser verkligen fram emot den här resan. Vi åker om ca 2 veckor. 
 
Har ni några tips på vad man måste se och göra i London så får ni mer än gärna dela med er  ♥
 

Glossybox - Limited Edition

 
 

Karlskrona Skärgårdsfest

Har haft en riktigt bra helg med trevliga stunder, bra musik och bästa sällskapet. Fredagen började vi med en inflyttningsfest hemma hos Emmelie innan vi gick upp till festivalområdet för att lyssna på lite musik. På lördagen började vi lite tidigare med att ströva runt på stan, kika i lite affärer och äta god glass. På kvällen blev det lite musik igen och natten spenderades hos Emmelie med lite filmmys. Sedan fick det bli en slapp söndag. 
 
 
 
 

RSS 2.0