Inköpt i tisdags.





Egentligen inga speciella saker, mest vardagskläder och sånt. Smyckena med saxar var mest en kul grej eftersom jag går frisörprogrammet ;)
Men jag är jättenöjd med väskan iaf! :D

Mobilinlägg - håller på att rota i gardero...

Mobilinlägg - håller på att rota i garderoben efter nåt användbart man kan ha på sig imorgon.. GAAH!


Mobilinlägg - kände mig faktiskt bättre id...

Mobilinlägg - kände mig faktiskt bättre idag efter att jag fått sova ut. Åkte iväg i förmiddags för att uträtta några ärenden och sen har jag bara varit hemma. Har haft ont i magen hela kvällen. Kanske håller på att bli sjuk? Lagom inför nyår.. Får hoppas det går över efter natten :) och bilderna har jag inte orkat lägga in än. Det får helt enkelt bli imorgon.


Mobilinlägg - Var uppe i Kalmar idag med f...

Mobilinlägg - Var uppe i Kalmar idag med familjen för att shoppa lite. Och lite blev faktiskt inhandlat :) kanske lägger ut bilder imorgon. Om jag orkar ;) blir sängen nu, mår inte så bra. Hoppas jag mår bättre imorgon iaf! Godnatt.


Mobilinlägg - Var inne i stan en runda ida...

Mobilinlägg - Var inne i stan en runda idag på förmiddagen. Tänkte att man kanske kunde hitta lite på rean, men nej. Det enda jag hittade var ett litet ynka linne inne på gina. Sen ikv har linnea varit här och gjort mig sällskap. Trevligt. Nu tänkte jag dra mig till sängen och sova lite ;) Puss, sov gott.


favoriten bland julklapparna ;D


God morgon och god jul! :D

Var uppe ganska tidigt imorse. Har hunnit smygöppna några paket, duscha och måla naglarna. Inte illa ;)
Snart kommer mormor, morfar och morbror hit och då ska vi äta lite gröt och byta julklappar. Mysigt!
Ikv ska vi upp till farmor och farfar och fira julafton där, blir nog trevligt :)


Dan före dopparedan.

Igår var jag och handlade lite inför julen med mor och syster. Och sen stack jag till emmelie. Klippte henne, äntligen har jag det gjort (hon har ju tjatat på mig ett tag). ;)

Nu ska jag städa och plocka undan i mitt rum. Något jag kanske egentligen hade behövt göra varje dag, är ju alltid stökigt här. Men ska väl iaf kunna ha det lite fint nu till jul :)
Sen ska jag baka lite mjuk pepparkaka och julkola.

Och sen ikv blir det julmys med familjen och allt vad det innebär!

JULKLAPPAR

Det verkar som jag inte bara har tagit lov från skolan, utan tydligen också bloggen. Dåligt! Jag ska skärpa mig ;)

Håller för tillfället på att fixa och slå in de sista julklapparna (:


musik ♥


Bruno Mars - Grenade


Lov imorgon :)

Fick komma till vårdcentralen i tisdags. Mina ögon är fortfarande inte bra -.- Men dom tog test iaf, så imorgon får jag förmodligen veta vad som är felet :) Fast jag hoppas det ska gå över av sig själv till imorgon. Skolavslutning imorgon ju och sen klassfest på kvällen ;)
Så otroligt skönt att ha denna dagen gjord och få komma hem tidigt för en gångs skull! Har gått och oroat mig lite för idag. På morgon hade vi test på hantverksorienteringen om curlers och sånt. Och på idrotten hade vi beeptest. Men gick väl ganska bra :)
Nu blir det paradise hotel, final ju :)

Mobilinlägg - Mina ögon är fortfarande int...

Mobilinlägg - Mina ögon är fortfarande inte bra, frustrerande jobbigt! Var hos nån skoldoktor i torsdags och fick nån ögonsalva utskriven. Men ingen förbättring direkt /: Slog förövrigt i tån idag och skorna gick sönder. Buhu. När vänder turen?


Ögon som rinner

Måste ha ganska mycket frånvaro från skolan nu den sista tiden. Gick hem idag efter första lektionen pågrund av mina rinnande ögon. Det är seriöst nåt fel på dom. I lördags började mina ögon och sen dess rinner dom hela tiden och det är så extremt jobbigt. Vet inte vad jag ska göra :(
Hade varit skönt att stanna hemma tills ögon blev bättre. Men man missar så otroligt mkt, som man typ aldrig hinner ikapp med. Så redan imorgon måste jag ändå palla mig iväg till skolan, vare sig ögon är bättre eller inte.

HAPPY FACE

Fick paket från cdon idag. En viss skiva låg och väntade på mig när jag kom hem.
Undra vem som blev glad då? Vilken nörd jag är ;)


Mobilinlägg - Mådde inte så bra i fredags ...

Mobilinlägg - Mådde inte så bra i fredags så stannade hemma från skolan. Hade ändå bara två lektioner. Redan igår mådde jag bättre, men har varit hemma hela helgen och vilat upp mig ändå. Blev filmmys och lussebullebak. Åh, vad jag har längtat efter lussebullar! Typ det bästa som finns ju ;) Nu ska jag lägga mig. Finns inte så mkt att göra, för strömmen gick nyss. Men godnatt då!


Inlägg?!

Har varit snålt med inlägg här i över en vecka! Har haft fullt upp. Eller okej, inte orkat heller. Förra veckan var det ju apu, och då kommer man hem så sent och är extremt trött. Plus att jag hade en bok på engelska som behövdes läsas ut. Den blev jag färdig med i  måndags och i tisdags hade vi redovisningen på böckerna vi hade läst. Gick väl hyfsat, skönt att ha det gjort iaf!

Och idag kom jag på att jag verkligen är superkass på bowlingen. Vi hade det på idrotten idag och jag kom seriöst sist. Det hjälpte inte ens att Emmelie och jag hade turskor i storlek 44 på oss. Men man kan ju inte vara bäst på allt, ellerhur? ;)

RSS 2.0