kalmar!

Mått ganska dåligt i fredags och igår, inte orkat blogga alls. Det blev bara chill hemma framför några filmer och så.
Mådde iaf bättre idag så det fick bli shopping i Kalmar! Kände verkligen för att shoppa idag ;)


Gladiatorsandaler, deichmann


Huvtröja, gina tricot


Söt klänning, monki


2 par leggings, bik bok

Ursäkta de dåliga mobilbilderna, men kameran var inte laddad!

stan en runda.

Åkte in en tur till stan med linnea idag. Fast hittade ingenting.. eller jo en ny mascara, som var enda anledningen att jag åkte in. Hade verkligen ingen lust idag att shoppa och det hade tydligen inte linnea heller. Vi gick bara runt där och klagade på allting och att vi var trötta :o

Ska lägga mig och läsa min j*vla engelskabok nu och sen sova.
Godnatt, hörs imorgon! :*




heldag med favorit.

Hela gårdagen spenderades med linnea :) Först åkte vi ut till rosenholm och åkte skridskor. Gick väl sådär för oss, men vi ramlade iaf ingen gång (y) Fast däremot var vi ju väldigt nära på att dra ner varandra några gånger. Våra balanssinnen nog inget att skryta om direkt.
Efter skridskorna åkte hon med mig hem. Var länge sedan vi bakade tsm så det blev bakning för hela slanten!
På kvällen blev det att kolla skräckis och äta vår goda kaka :D Sen sov sötfisen här!


Pass och bio.

Hade tänkt skriva ett inlägg igårkväll när jag kom hem, men var helt slut då så det får bli ett nu ist.
Åkte in till stan på kvällen för att fixa nya pass till mig och min syrra. Vi fick vänta hur länge som helst innan det var vår tur, för det var massa strul innan med ungar och annat. Men efter ungefär 1 timme var det äntligen vår tur! När vi var klara där så gick vi hela familjen och kollade på bio :)
Men sen när vi skulle åka hem igen så hade bilen fastnat i snön och det tog jättelång tid innan vi kom loss. Så vi var hemma ganska sent och då var jag helt utmattad och somnade tidigt..

Sjukhuset.

Kom hem från sjukhuset för en stund sen. Hsr varit på öronavdelning och kollat mina öron och snackat om min tinnitus. Kollade dessutom hörseln. Boooring. Men fick iaf veta än en gång att jag har normal hörsel, tur det :)

Ska sola!

Linnea och jag ska åka iväg och sola nu :)
Vi hörs sen!

KAN DEE


Fortfarande förskyld..

Jag nyser och snorar och min förskyldning vägrar släppa. Hur kul är det egentligen att vara sjuk under lovet? -.-
Var bara hemma hela dagen igår. Tänkte att det var lika bra det, så man kan friskna till nån gång! Blev myskväll med familjen med film och mello. Faktiskt skönt ibland att inte ha något speciellt planerat :)


Prov & shopping.

Började skolan vid 20 i 2 idag. Snacka om sovmorgon :) Hade bara ett prov och sen fck vi gå igen.
Gick en runda på stan sen för jag kände att jag verkligen behövde köpa nåt nytt. Hittade faktiskt lite :)



100218.

3 lektioner i skolan idag. Den enda gången vi ens behövde lyfta pennan var på naturkunskapen då vi skulle skriva ett litet läxförhör.
Sista lektionen hade vi idrott och åkte skridskor :) Lite ostabilt var det allt, de som kollade fick sig nog ett gott skratt! Sen skulle vi egentligen haft engelska efter men vi övertalade vår lärare innan att vi skulle få slippa den lektionen och ha "hemstudier" ist.
Skönt var det att få komma hem lite tidigare för en gångs skull. Tänkte att jag skulle börjat plugga lite när jag kom hem eftersom jag hade lite extra tid, men ist gick jag runt här hemma och gjorde i princip ingenting alls.
Är inte förrens nu lite senare ikv som jag börjat plugga. Ska fortsätta med det nu och sen lägga mig kanske.
Fast onödigt att lägga mig så tidigt när vi har hur lång sovmorgon som helst imorgon. Men alltid skönt med några extra timmars sömn :)

Godnatt på er!

Fettisdagen.

Nu blir det lite kvällsfika med familjen. Semlor! Är ju fettisdagen och är det nån dag man ska äta semlor så är det ju idag :) Fast jag tycker ju varken om mandelmassa eller grädde så jag kör utan det. Kanske inte kan kalla det för semla då, eller?


Förskyld!

Ligger här och tycker synd om mig själv. Har ont i halsen och är snuvig :(
Stannade hemma från skolan idag så jag skulle hinna bli frisk till imorgon, eller iaf må lite bättre. För imorgon ska vi ju vara kvar på skolan till 7-halv 8 och styla varsin modell. Syrran får vara offret den här gången, haha ;) Tror faktiskt det kommer bli ganska kul.

:)

Blev tjejkväll hos sofia igår med några av tjejerna från klassen :) Hade verkligen supertrevligt! Sen sov vi över där allihop. Fast var ju inte speciellt många timmars sömn, haha!
Kom hem idag runt 2 kanske. Bara tagit det lugnt och så, för har inte haft ork att göra nåt.
Fast lite tid med familjen blev det ikv, med film och semlor. Fast jag såg aldrig klart hela filmen, jag var så trött så jag tog en liten tupplur i sängen ist.

Förrsten, det är ju alla hjärtans dag idag. Hur har er dag varit? ;)






måndag, tisdag, onsdag..

Måndag: Skrev inlägg i måndags kväll men det var nåt fel på blogg.se så det publicerades aldrig -.- Tar det nu ist :) Skoldagen var ganska chill. På naturkunskapen kollade vi på film, på religionen mediterade vi och på hantverk satt vi vid datan och skrev om vårtrender :)
Vid halv 5 hade jag utvecklingssamtal och jag kan ju helt ärligt säg att jag inte blev ett dugg klokare av det. Kollade inte klockan, men det kan högst ha tagit en kvart.
Sedan åkte jag hem och åt och sånt.
Nån gång efter 6 åkte jag och linnea in till simhallen för att sola och simma några längder. Mycket skönt! :)

Tisdag: Plugg, plugg, plugg.. Hann inte ens logga in på datan eftersom jag hade fullt upp med att plugga inför religionprovet. Läste och läste, men inget ville fastna.

Onsdag: Idag hade vi provet om hinduism och buddhism. Redan när jag såg första frågan visste jag att det skulle gå åt helvete. Gissade typ på det mesta. Vi får helt enkelt hoppas att jag gissade rätt på nåt och får godkänt för jag pallar verkligen inte ha omprov på detta.
Tog bussen vid 4, som vanligt och har bara hunnit äta sen jag kom hem. Sen har jag bara suttit här.
Får se sen om jag pallar kolla igenom naturkunskapen och börja plugga på svenskan.
Sen är det ju avenyn ikväll, som jag börjat kolla på igen, haha!

Firade Martina igår! :D

Emmelie, jag, Sofia och Amanda tog tåget till Martina igår för att fira henne på födelsedagen. Där åt vi god mat och fick träffa alla hennes kompisar och så :) Fast vi stannade bara några timmar.
På tåget hem igen fick vi handskas med världens mest irriterande tågkonduktör. Riktigt jobbig typ det där -.-

Sen när jag kom hem på kvällen somnade jag nästan med detsamma, var riktigt trött :)

100205.

Äntligen fredag :)
Hade bara en lektion idag, otroligt skönt! Iofs var den ungefär 3 timmar lång men det gick ganska fort eftersom det var hantverk. Sen hade vi lunch och efter det skulle vi på teater. En teater som typ handlade om bögar som hade mördats. Jag fattade inte allt för mkt av den, men det kanske bara var jag? Efter teatern var det iaf diskussion om den i aulan, som höll på till 3.
Efter skolan blev det en runda på stan med sofia, emmelie och amanda :) Sen fikade vi också, såklart! 
Tog bussen hem vid halv 7 och sen fick det bara bli lugn hemmakväll.

JUST NU!

Inget plugg till imorgon och inget bra på tv. Vad gör man då? Man kan ju alltid kolla på en film och det är precis det jag ska göra nu. Hitta nemo.. haha, är man lättroad eller vad?

Paradise hotel

Ska snart krypa ner i min mysiga säng och kolla på Paradise hotel finalen :) Sen ska jag soova och imorgon har vi ju sovmorgon, ohyes! :D



nyduschad!

Skolan idag var helt okej! Första lektionen hade vi långhåruppsättning då vi jobbade 2 och 2. Efter det hade vi lunch och senare samhällskunskap, absolut det segaste på hela dagen.
Innan tredje och sista lektionen hade vi klassråd och ja vad ska man säga? Det spårade ut helt, h a h a..
Sen på sista lektionen skulle vi jobba 2 och 2 igen fast då skulle vi typ skriva en artikel om vårens trender. Var faktiskt ganska kul :)

Sitter just nu här nyduschad och ska alldeles snart börja plugga. Med plugga menar jag att läsa en dryg bok på engelska. Åååh, jag orkar inte! -.-

Min lördagkväll :)

Ni behöver inte säga nåt, jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera! Berättar iaf lite om min lördagkväll nu :)

När emmelie fixat sig klart, tog vi bussen till affären. Där träffar vi amanda och martina och så blir det storhandling inför kvällen. När vi sen var klara i affären åkte vi tillbaka till emmelie, där vi börjar med maten. Gick väl bra, om man inte räknar med brödet som emmelie brände. Haha, de blev kolsvarta och det luktade bränt i hela huset! De var inte ens ätbara. Men resten var iaf gott :)
Senare färgade vi håret på mig och martina, åt lite annat gott, kollade på film och sånt :) Hade det verkligen supertrevligt! ♥




RSS 2.0