hej sötnosar ;D

nu äre då bara en dag kvar till julafton, eller ja inte ens det. igår blev det stan med bv. köpte inget, tänkte att jag skulle spara lite till mellandagsrean sen. efter stan blev det sen hem och sen på kvällen blev det att klä granen med familjen.
idag har jag bara tagit det lugnt åde. ätit lite julmat och så med familjen här. inte för jag tkr om det så mkt, men det är något som hör till julen. julgodis är däremot jäääättegooott. känner mej lite tjock av all knäck jag käkat.
nu sitter familjen ute i vardagsrummet och kollar på bingo lottos uppesittarkväll. jag var faktiskt där lite innan och gav dom sällskap. danny är ju på tv, så vafan :D
det känns inte som om att det redan är julafton imon, men det är det :p jag längtaaar.
sjuuk :/

mådde inte alls bra imorse när jag vaknade. sen efter tag när man ligger i sängen börjar allt skaka, typ jordskalv ? :s
det blev iaf att stanna hemma från skolan idag. nu sitter jag och övar inför engelskaprovet till imon. hoppas det går bra! eller hoppas jag är frisk till imon så jag kan göra provet.
nu äre bara 3 skoldagar kvar innan jullovet, skööönt.


måndag.

yes, äntligen sista skolveckan (: i torsdags fick vi våra skoltröjor, inte snygga men inte fula heller. jag kmr nog vänja mej iaf. jag slänger in en bild på trycket :p


DAGENS HISS: lata busschaufförer.
jag hade bara en 100-lapp idag när jag skulle betala bussen som kostar 15 & busschauffören var typ lat så han orkade inte växla. så jag fick åka gratis (y)

DAGENS DISS: förkylning.
har typ åkt på en förkylning och det  är inte så kul. när jag vaknade hade jag grymt ont i halsen och näsan rinner hela tiden. inte så trevligt, nej.
äntligen så är det fredag (:

Skönt att det är fredag. Nu är det inte långt kvar till jullovet heller, så nice (:
Ikväll blir det nog bara att det lugnt faktiskt. Ska kolla på idol sen vid åtta. heja robin :D
Imorgon blir det mys med några av tjejerna i klassen.

RSS 2.0