090831.

Sista dagen i augusti nu då, tycker tiden går ganska snabbt nu faktiskt. September, oktober, november, december, jullov, galet vad jag längtar dit. Att inte behöva gå upp 5 på morgonen och bara kunna sova, skitskönt! Men först är det väl iofs höstlov, och då sticker man till Stockholm ju :) Det längtar man såklart sjukt mycket till också.

Skola idag som vanligt då ja, eftersom det är måndag. Försäljning och service och sen samhällskunskap var de enda lektionerna vi hade idag. Sen efter lunchen var vi på nån föreläsning. Sedan skulle vi egentligen haft engelska, men det slapp vi som tur var :)
När vi slutat stack Stina och jag ut på stan lite innan jag skulle ta bussen hem, och då träffar vi Tp :) Trevligt trevligt!  

Sommaren med Göran :)

Kom hem för ungefär för 1 timme sen. Johanna och jag har ju varit på bio ikv. Vi kollade på Sommaren med Göran. Mycket trevligt :) Och filmen var bra (y)





Nu ska jag tvätta bort sminket och välja kläder till imorgon. Sedan blir det att krypa ner i sängen, är faktiskt hyfsat trött nu. Hörs imorgon. Puss & godnatt :)

Hos Johanna nu :)

Sitter hemma hos Johanna nu. Vi sitter och slöar lite framför tv:n och väntar på att klockan ska bli 17.25 då bussen går som vi ska ta in till stan.
Jag bloggar mer ikv om jag hinner (:


Kolla vilken snyggingbild jag hittade på Johannas dator?

(:

Godmorgon eller nåt om ni precis vaknat. Själv har jag varit vaken ett tag.. Ska in i duschen nu hade jag tänkt och sen göra mej i ordning. Ikv blir det att träffa Johanna och gå på bio med henne. Det blir toppen :)

Förlåt för kass uppdatering igår.

Sista skoldagen för den här veckan igår då. Endast 2 lektioner, skönt! Samhällskunskap & datakunskap. Under första lektionen gick brandlarmet igång, och jag kan ju inte påstå att mina öron mådde så bra av det. Tinnitusen blev ju inte bättre heller -.-
Efter skolan blev det att gå en liten runda på stan med stina och martina :) Sen hem och vila!

Sen iväg på kvällen, men ni får inte veta vart.. (:

Hos Johanna nu :)

Skola idag igen då. Första lektionen snackade vi mycket om hur håret är uppbyggt. Sen fick vi kolla och bedömma varandras hår, vilken kvalitét det hade osv. Efter det hade vi svenska, sen lunch och till sist idrott.
Känns mer som att det verkligen börjar bli en klass nu, sammanhållningen håller på att bli bättre iaf.
Efter skolan träffade jag Johanna och så gick vi lite på stan innan vi tog bussen hem till henne. Så nu sitter vi här i hennes kök. Johanna håller typ på att fila naglarna eller nåt? Sen ska jag fixa fransk manikyr på henne (y)

Onsdag.

Skola som vanligt då, fast lite sovmorgon idag :) Skönt att inte behöva gå upp vid 5 varje dag :o
Vi hade 3 lektioner idag, datakunskap, svenska och engelska. Mycket sega ämnen -.- Dessutom kom jag försent till svenskan eftersom jag inte hittar överallt. Som tur var, var jag iaf inte själv som kom försent (y)
Efter skolan gick Stina och jag till donken och där träffar vi Johanna :) Sedan drar vi vidare till bussen och så får Johanna för sej att hon ska följa med mej hem så det gör hon. Hon har varit här hela kvällen typ :) Massa trevligt det! Möjligtvis åker jag hem till henne imorgon efter skolan (:

090825.

Förlåt för att jag bloggar så sent idag, har inte orkat innan.. Är sjukt trött om dagarna nuförtiden. Att inte gå och lägga sej så tidigt och sedan gå upp runt 5 är ganska jobbigt. Men måste man, så måste man.

Idag har vi typ mest varit i salongen i skolan. Har endast 2 lektioner på tisdagar, dock är dom extremt långa. Vi har inga vanliga ämnen idag, bara frisörgrejer hela dagen. Idag fick vi föna, locka och göra lite uppsättningar och så ;)

Dags att sova?

Ska nog tvätta bort sminket snart och gå och lägga mej. Ska ju upp ännu tidigare än idag -.- Är dessutom grymt trött nu. Man blir verkligen så mycket tröttare när man går i skolan.

Ni får ha det så bra, sov sött & så hörs vi imorgon :)

Trött :o

Tog bussen ifrån stan vid 4 så jag har varit hemma nu ett tag. Grymt skönt att få komma hem, är astrött. Men det är inte konstigt med tanke på att jag gick upp vid 5 i morse.
Käkade middag för en stund sen, köttbullar och spagetti. Måste faktiskt tillägga att jag gjorde det alldeles själv, typ..  ;) haha!


090823.

Gjorde inte allt för mycket idag. Bara gick runt här hemma och slappade, men det är skönt ibland :)
Nu ikväll har jag valt kläder, duschat och fixat inför skolan imorgon.
Nu ska jag snart sova eftersom det blir att gå upp tidigt imorgon -.-

Natti natti ;)

-

Vaknade hyfsat tidigt idag. För ett tag sen hade jag kanske legat kvar i sängen ett bra tag till. Att sova och ha sovmorgon har ju alltid varit något av det bästa jag vet. Men sedan jag fick min tinnitus har det inte varit lika skönt med sovmorgon längre. Det tar en stund innan man somnar på natten eftersom det alltid tjuter och när man sedan vaknar på morgonen är det nästan omöjligt att somna om. Från början när det först började tjuta i öronen trodde jag att hela mitt liv skulle vara förstört, att jag inte skulle kunna leva som vanligt. För det tjöt verkligen hela tiden och jag höll på att bli tokig. Nu har det ju gått ett tag och på dagen hör jag det aldrig eftersom det alltid finns ljud runt omkring. Men när det blir helt tyst som när man ska sova så kommer ljudet igen. Jag har inte hört tystnaden sen den 7:e augusti.. Men jag antar att jag klarar mej. Har ännu inte varit hos en läkare eller så som sagt att jag har tinnitus utan jag bara antar att det är det eftersom det inte finns nån annan förklaring. Jag borde väl kanske snart gå till en läkare och kolla upp det.

Just nu sitter jag ute med min bärbara dator. Kände för att få lite frisk luft eftersom jag sitter inne alldeles för mkt. Dessutom var det soligt och fint ute och då får man ju passa på. Dessvärre har solen gått i moln nu, och det ser inte ut som den kommer komma tillbaka på ett bra tag iaf. Men det är iaf lagom varmt här ute.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag faktiskt. Nåt förslag? :)

Puss på er, vi hörs senare :*


090822.

Hade inget för mej idag så jag hängde med och handlade idag. Mest för att jag var godissugen och skulle köpa godis, haha! Hittade ett par skor på Skopunkten som jag funderar på att köpa, men jag vet inte. Ska fundera på det ;)

Äntligen fredag!

Känns väldigt onödigt att man kom till skolan idag. Vi hade datakunskap och jag kunde inte ens logga in. Mitt lösen hade typ gått ut och det gick inte att skriva in ett nytt för då uppstod nåt fel. Bra datorer dom har där, verkligen (ironi). Det var fler som inte kom in så det kan ju inte bara varit fel på min användare. Aja, jag får väl fixa det på måndag eller nåt. Vi slutade efter ca. en halvtimme och då hade vi knappast fått nåt vettigt gjort.



..och så här såg jag ut idag. Bjuder på den ;)

090820.

Andra skoldagen - mer info, rundvandring på skolan, utdelning av nycklar och frisörsaker och uppgifter där vi var uppdelade i grupper. Inte allt för rolig dag.  
Imorgon blir det soft iaf. Sovmorgon och sen bara en lektion som börjar 11.55 och slutar 12.55 :) Dessutom kommer ju 2:orna och 3:orna imorgon.

First day at school.

Vaknade typ lite innan 6 idag och då var jag grymt trött. Har inte sovit alltför mkt inatt.. Men sen blev det iaf att göra sej i ordning och käka frukost och så, innan jag sedan rusar till bussen.

Ganska seg dag i skolan. Massa typ lära känna varandra-grejer och information. Dessutom fick vi läxa :o Vi skulle typ lära göra oss någon fläta till imorgon.
Försökte mej på att göra flätan nu ikv och till en början gick det ganska segt men sen så gick det bra, eller iaf så tror jag att jag gjorde rätt tillslut.


Resultatet, haha! Var iaf smart och kom på att jag kunde använda mitt gamla löshår och öva på ;)

Sista kvällen på sommarlovet.

Firade min sista sommarlovskväll med att göra en smarrig marängsviss, mums :)
Annars har jag mest hela kvällen fixat inför imorgon. Jag har valt kläder, duschat och fixat naglarna..
Nu är det bara att hoppas att jag kommer upp i tid imorgon. Det är väl bäst att jag lägger mej snart, så det här får bli sista inlägget idag.



Godnatt & puss på er :*

Nytt i garderoben.



Jeansleggings, Cubus 299:-
Svart linne, H&M 69,50:-
Kofta, Gina tricot 199:-
Skärp, Lindex  79,50:-

090818, lovets sista dag.

Oj, tänk vad tiden gått fort. Idag är det sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan. Lite trist kan man kanske tycka. Men dock ganska spännande eftersom jag imorgon inte går till samma slitna, tråkiga högstadium som jag gjorde i våras. Ny skola och ny klass eftersom jag börjar gymnasiet. Frisör ska jag gå, så kanske kommer det komma lite hårtips och liknade på bloggen lite senare.

Idag har jag iallafall varit i stan med mamma och syrran. Shoppade lite nytt inför skolstarten :)

Hiss&Diss

1. Silverschampo

Aldrig utan mitt silverschampo! Utan det skulle jag och väldigt många som blekt håret gå runt med kycklinggult hår och det är ju inte så fint, eller hur? Så en stor tumme upp för silverschampot.

                                                 


2. Mobilen

Nuförtiden finns det mesta du behöver i mobilen. Kamera, kalender, miniräknare, musik, internet, ja listan kan göras lång.. Framförallt kan du lätt hålla kontakten med alla dina vänner.




1. Shutter shades

Jag fattar verkligen inte grejen med de här "glasögonen" som alla små fjortisar gå runt med. Vad är poängen med dom? De är ju inte ens snygga. Nu kanske det finns nån som passar i dom eller så, men själv skulle jag inte seriöst gå runt i dom.                                                                         



2. Folk som ljuger

Det värsta som finns är nog när folk ljuger en rakt upp i ansiktet. Varför inte bara säga sanningen? För det mesta kommer ju sanningen fram tillslut ändå? Visst har vi alla dragit en vit lögn nån gång, men det kan ju vara okej ibland. Det är ju faktiskt skillnad på lögn och vit lögn.


090817.

Hej bloggen! Vet ni vart jag har varit idag? Jo, hos frisören och färgat utväxten. Så nu är jag helt blond igen, lagom tills skolan börjar ;) Möjligtvis kan det vara sista gången jag är blond på ett bra tag för jag funderar nämligen på att färga håret brunt sen, eftersom håret slits så mkt när man blonderar det. Men jag vet inte än. Det kanske blir brunt nästa gång jag ska färga, men som sagt är inget bestämt än..

Now I'm back bitches ;)

Som ni kanske märkt har jag inte uppdaterat här på ett par dagar, det beror helt enkelt på att jag haft en liten bloggpaus. Men ska börja uppdatera nu varje dag som vanligt. Eller iaf ska jag försöka göra det..

Har inte hänt så mkt de här senaste dagarna mer än att det blev Sailet i fredags. Åkte in dit med Linnéa och Sara :) Sen träffade man såklart massa trevligt folk där.



Nu kommer uppdateringen.

Orkade aldrig uppdatera om dagarna på Öland så det kommer nu, bättre sent än aldrig.

Söndag 9/8:
Packa, packa hela dagen. Runt blev 4 det att åka till Kalmar med familjen eftersom de ändå skulle dit. Blev Ikea en snabbis och sen möta upp Meja vid stationen. Sen möter vi upp Maja och Emma som kommer med bussen. Vi åker sedan med Mejas mamma till dom på Öland. Blir typ att äta och så när vi kommit fram och så. Lite senare går vi ner till havet och badar :) På kvällen går vi sedan och handlar lite gott på Konsum. Vi tänkte också att vi skulle hyrt en film och så men det hann vi inte. Däremot hann vi totalt göra bort oss nere vid Statoil.. Men iaf så blev det en ganska chill och mysig kväll tillslut.

Måndag 10/8:
Film hela dagen lång i väntan på att de andra ska komma. Kollade bland annat på heela Titanic eftersom Majsan inte sett den än, och alla måste ju få se den nån gång i sitt liv? När filmen är slut sitter vi iaf där alla 4 med tårar i ögonen. Snacka om hemsk film asså. Sen lite senare sticker jag och Meja till Konsum medans de andra stannar i stugan och lagar mat. På vägen stöter vi på Emma helt plötsligt, snacka om timing.
När Meja och jag sedan står i kassan och ska betala chipsen och filmjölken kommer vi på att vi glömt själva dippen, misslyckade eller vad? Haha..
När vi kommer tillbaka så käkar vi iaf. Sedan tror jag inte vi gör allt för mkt, bara väntar på att Nadja och Felicia ska komma med bussen så att vi kunde möta dom sen.
Sen på kvällen när alla 7 var på plats blev det paaarty :)

Tisdag 11/8:
Vaknar av att det spöregnar ute. Ingen har väl riktig lust att gå upp men till slut går vi upp och äter frukost och klär på oss. Sen blir det att städa efter gårkvällen. När allt är klart och så lämnar vi Meja och tar bussen till Kalmar. I Kalmar går vi alla helt oiordning och dyblöta av regnet in på Mcdonalds. Men vi orkade verkligen inte bry oss..
När vi var klara på donken gick vi vidare mot stationen och väntade på bussen som sedan tog oss hem efter ca 1 ½ timme.


Bild från i måndags.. Dock saknas Meja och Emma på bilden.

Dålig uppdatering..

Jo, jag vet att det inte har blivit något skrivit här på ett tag och det beror inte på att jag inte orkat eller så utan det beror på att jag stack till Öland i söndags och kom inte hem förrän idag. Hade inte tillgång till internet där. Men uppdatering om dagarna kommer nog ikv om jag pallar :)

Mer bilder..


Erik Hassle

.. och självklart E.M.D. :)

Nu kmr bilderna jag lovade..

Här är lite bilder från Kalmar och Växjö :)


Gullungar!

Agnes

Velvet

Janet

Anders Fernette

Kim

BWO


Godnatt & sov så gott :)

Hade tänkt att jag skulle laddat upp bilderna nu ikv som jag lovade lägga upp idag, men så fort jag försöker ladda upp dom så cepar internet så jag försöker imorgon ist ;)
Ska sova nu, för jag antar att det blir ganska sent imorgon, då jag ska till Öland.

'puss på er :)

Snälla låt det inte vara sant?!

Inatt när jag skulle somna märkte jag att det susade i öronen.. och det var inget man kunde precis sluta tänka på. Det tog alltså en stund innan jag somnade. Sen vaknade jag igen vid 7 på morgonen av det susade i öronen :o Jag som hade tänkt att jag skulle sova länge, tusan. Jag antar att jag fått tinnitus.. Hoppas varje sekund som går att det där ljudet bara ska sluta och att jag ska få höra tystnaden igen. Det tar kål på mej.

Växjö hela dagen.

Idag blev det då Växjö för Linnéa och mej. Shopping + rixfm festivalen :) Dock hittade jag inte nåt att köpa idag, var inte på humör för det :o Hur man nu inte kan vara det?

Pallar inte lägga in bilderna nu, men jag lovar att dom kommer in imorgon (y)

Kalmar hela dagen.

Vaknade upp kvart i 7 som jag ställt klockan på. Sprang runt i nästan timme innan jag kunde bestämma vad jag skulle ha på mej. Sen blev det att käka lite frukost och stressa för att göra mej i ordning klart. Sen bar det av mot Kalmar. Shopping hela dagen och rixfm festivalen på kvällen. Jag orkar inte lägga in alla bilder nu så bilder kommer nog imorgon. Imorgon blir dessutom Växjö :) Nån som ska dit? ^^

Nu ska jag snart sova, är jättetrött verkligen -.- Sov så gott!

Måste verkligen lägga mej nu ..

Sitter här och är helt kletig av min bus-kräm som jag smörjde in nyss. Är inte ett dugg trött, men jag vet att jag måste krypa till sängs snart för annars kommer jag aldrig komma upp imon. För imon blir det ju Kalmar med Johanna & Linnéa :) Åker runt 9 -.- Kommer vara helt död!

Sov gott nu :) Jag ska försöka att skriva imorgon.. PUSS :*


Johanna hela dagen :)

Tog bussen till Johanna vid halv 1 så jag var väl där nån gång innan 1. Gjorde inte så mkt, typ satt vid datan, kollade på tv och så fixade jag hennes hår :) Sen stack vi till Konsum en runda innan vi gick till tandläkaren. Johanna följde med in och höll mej i handen :o Okej, nej så var det faktiskt inte riktigt. Jag är inte ett dugg rädd för tandläkaren så hon hade inte behövt följa med in men hon insisterade. Men men, bra gick det iaf. Har aldrig haft några hål och hade inte det den här gången heller ;) Eftersom jag var så duktig fick jag en tandborste som belöning, haha!
Sedan åkte Johanna och jag hem till mej. Vi bakade kladdis och kollade på film som vi dock aldrig såg klart på, men det får väl bli en annan gång antar jag ^^



bjuder på lite snygga bilder ;)

godmorgon :)

Nyss duschat och käkat frukost. Snart ska jag fixa och göra mej i ordndning och sen tar jag bussen till Johanna :) Sen blir det tandläkaren (n)

förlåt för dålig uppdatering idag,

Har inte haft nåt speciellt för mej så jag kan inte skylla på att jag inte har haft tid. Sanningen är väl att jag bara inte pallat. Har iaf suttit hemma hela dagen, inte gått 1 meter utanför huset. Imorgon blir det ändring på det för då ska jag till tandläkaren /: och förmodligen också träffa Johanna ;) Saknar henne ganska mycket nu efter att hon lämnade mej när hon skulle till Öland. På tal om Johanna, idag gjorde hon en urgullig film om henne och mej. Då blev man ju såklart glad. Så nu håller jag på att göra en film till henne :) Ska fortsätta med den nu.
Om vi inte hörs mer idag, så får ni ha det så bra och sova gott :)

PUSSS :*

Stan idag.

Gick upp 7 i morse, för att hinna duscha och fixa mej. Usch, va trött man var -.-
Sen runt halv 10 åkte iaf Linnea och jag in till stan och där var vi till ungefär 2. Då hann vi igenom de flesta affärer mer en en gång och käka på donken, såklart. Hittade endast en t-shirt på gina idag faktiskt.


T-shirt, Gina Tricot 99:-

Söndag.

Söndagar är alltid sega, det vet vi ju redan och inte var den här söndagen ett undantag. Har mest bara strövat runt här och inte gjort något alls. Sen nu ikv har jag iaf kollat på några one tree hill avsnitt. I like ;)
Ska snart lägga mej för sen blir det att gå upp tidigt imorgon och göra mej i ordning. Linnea och jag ska nämligen på stan. Vi ses där, right ? ;)

puss på alla söta bloggläsare :*

Nu ska jag sova..


Hela kvällen hos Nea :)

Kom hem från Linnea för en stund sen. Spenderade hela min kväll där, och det är ju alltid lika trevligt (: Man blir alltid på så bra humör i hennes närvaro :p Från att det började med att vi inte alls hade något att göra så gick tiden ändå ganska fort. För till slut kom vi på nåt som vi kunde underhålla oss med ;)

Fint väder, vi gillar't :)

Kom nyss in, har varit ute i solen och solat och tagit ett dopp i poolen. Man får ju passa på när det är fint väder (:
Nu ska jag kleta på ansiktsmask och vara nyttig och äta äpple. Har bestämt mej för att äta en frukt om dagen, men vi får väl se hur det blir med det.. :p


RSS 2.0