Nu kommer uppdateringen.

Orkade aldrig uppdatera om dagarna på Öland så det kommer nu, bättre sent än aldrig.

Söndag 9/8:
Packa, packa hela dagen. Runt blev 4 det att åka till Kalmar med familjen eftersom de ändå skulle dit. Blev Ikea en snabbis och sen möta upp Meja vid stationen. Sen möter vi upp Maja och Emma som kommer med bussen. Vi åker sedan med Mejas mamma till dom på Öland. Blir typ att äta och så när vi kommit fram och så. Lite senare går vi ner till havet och badar :) På kvällen går vi sedan och handlar lite gott på Konsum. Vi tänkte också att vi skulle hyrt en film och så men det hann vi inte. Däremot hann vi totalt göra bort oss nere vid Statoil.. Men iaf så blev det en ganska chill och mysig kväll tillslut.

Måndag 10/8:
Film hela dagen lång i väntan på att de andra ska komma. Kollade bland annat på heela Titanic eftersom Majsan inte sett den än, och alla måste ju få se den nån gång i sitt liv? När filmen är slut sitter vi iaf där alla 4 med tårar i ögonen. Snacka om hemsk film asså. Sen lite senare sticker jag och Meja till Konsum medans de andra stannar i stugan och lagar mat. På vägen stöter vi på Emma helt plötsligt, snacka om timing.
När Meja och jag sedan står i kassan och ska betala chipsen och filmjölken kommer vi på att vi glömt själva dippen, misslyckade eller vad? Haha..
När vi kommer tillbaka så käkar vi iaf. Sedan tror jag inte vi gör allt för mkt, bara väntar på att Nadja och Felicia ska komma med bussen så att vi kunde möta dom sen.
Sen på kvällen när alla 7 var på plats blev det paaarty :)

Tisdag 11/8:
Vaknar av att det spöregnar ute. Ingen har väl riktig lust att gå upp men till slut går vi upp och äter frukost och klär på oss. Sen blir det att städa efter gårkvällen. När allt är klart och så lämnar vi Meja och tar bussen till Kalmar. I Kalmar går vi alla helt oiordning och dyblöta av regnet in på Mcdonalds. Men vi orkade verkligen inte bry oss..
När vi var klara på donken gick vi vidare mot stationen och väntade på bussen som sedan tog oss hem efter ca 1 ½ timme.


Bild från i måndags.. Dock saknas Meja och Emma på bilden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0