sommarlov idag

Det var absolut inte min dag imorse. Först rev jag sönder mina leggings jag hade tagit på mig, sen river jag ut precis allt som finns i badrummet, sen när jag äntligen ska gå hittar jag inte skorna jag bestämt mig för att ta på mig så kastar frusterat runt alla skor i hopp om att hitta dom. När jag äntligen inser att jag inte kommer hitta skorna är klockan jättemkt, så bestämmer mig tillslut för ett par andra skor. Sen när jag ska gå ut genom dörren kommer jag inte på vart jag lagt min mobil, så springer runt som en galning i huset och letar. Hittar den sen i väskan -.- Sen fick jag rusa mot bussen och det var precis att jag hann med den.
Var i skolan sen i drygt en halvtimmer sen med avslutning i aulan och så. Efter det blev det lite fika på ett café.

Kommentarer
Postat av: evelina

Sv: kul att du är med i veckans blogg, säger till när jag utsett vinnaren :)

Fusk, får ni sommarlov idag? :o vi får om en vecka -.-

2011-06-08 @ 19:32:36
URL: http://evvesblogg.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Titta gärna in på min blogg för helt nya klänningar till bra priser! (http://xnathalie.blogg.se/2011/june/utkast-juni-8-2011.html#comment)



Eller kika in på http://icirkeln.blogg.se/ och leta efter några favoriter bland 400 olika smycken, sminkprodukter, kläder, elektronik och mycket annat!

Värt ett litet klick (:



Söker du något speciellt kan du maila mig på [email protected] eller [email protected]. Om du har tur så har jag EXAKT det du letar efter!



Och bäst av allt: 30% av inkomsterna går till välgörenhet!! Läs mer på: http://icirkeln.blogg.se/



(Jag ursäktar om du inte gillar reklam, försöker endast bli av med sådant som inte blir använt då jag snart ska flytta. Samtidigt som jag skänker pengar till välgörenhet! (: )

2011-06-08 @ 21:38:48
URL: http://xnathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0