Uppdatering om dagen.

Stack in till stan idag nån gång runt 3 eftersom der var typ Viva! Karlskrona eller nåt sånt ^^ Fast jag var mest ute efter att få gå och kolla i affärer. Lite hittade jag faktiskt :)



Svart blus, H&M 249:-
3-pack öronhängen, Lindex 59,50:-



Dessutom var Lili & Susie i stan och uppträdde och självklart
hade syrran med sej kamera så jag snodde en bild från henne ;)



090730.

Stack ut och träffade Linnea, Simon och Tobbe ikv. Det slutade med att vi gick hem till mej och spelade buzz, trevligt :)


GOD MORGON.

Vaknade för en stund sen. Blir snart att gå upp och käka frukost skulle jag tro.
Idag blir det förhoppningsvis att träffa Linnea ;)

Godnatt :)

Sov så gott nu snyggingar! Skriver imorgon igen när jag vaknar ^^

PUSS :*

Dagens outfit.


090729.

Inte suttit vid datorn förrän nu ikv och därför har det inte blivit inlägg förrän nu heller. Har iaf kalasat lite och firat pappas födelsedag idag. Annars ganska slapp dag faktiskt :)

090728.

Hej bloggen! Mycket dålig uppdatering idag, jag vet. Men jag försökte att skriva ett inlägg innan idag men det publicerades aldrig :s
Dagen började iaf med att jag steg upp ganska sent och åt lite frukost. Sen blev det bak & film med syrran. Mysigt (:
Hela kvällen spenderade jag med Linnea. Bra att någon kan underhålla mej, för det kan hon verkligen (y)



Film + kladdis :)

Syrran och jag har nyss kollat på film och käkat kladdkaka som vi gjorde i morse. Mysigt värre :)


Nahe nu ska sova..

Vi hörs imorgon snyggingar ;)

s w e e t  d r e a m s

-.-

Jag sitter här i min ensamhet och har verkligen ingenting att göra :o Mitt internet cepar och jag vet inte heller nån film jag kan kolla på. Gaah, jag dör av uttråkning!

090727.

Sen jag kom hem efter jag varit hos Johanna har jag inte satt en fot utanför huset. Bara gått runt här och slappat och sett ut som ja, jag vet inte vad. Men det kan vara skönt ibland.

Nu ska jag kolla på Prison break. Jag uppdaterar nog mer sen ;)

p u s s


Sno stilen! ;)



Väska, chique.se 
Linne, bubbleroom.se
Jacka, ellos.se
Skärp, ellos.se
Halsband, nelly.com
Solglasögon, laredoute.se
Jeans, bubbleroom.se

Gomorron bloggen!

Johanna och jag vaknade för en stund sen. Snart ska vi klä på oss och går ner och käka frukost (y)
Runt 2 åker jag hem för sen dissar Johanna mej och åker till Öland :o
Får se vad man ska hitta på idag ;)


godnatt bloggen! ;)

Nu ska Johanna och jag krypa oss till sängs hade vi tänkt. Men först måste jag bädda.. -.-
 Vi hörs imorgon!
sov så sött nu allihopa! pusss :*

Nattbloggar :)

Johanna och jag sitter fortfarande här och bara umgås :) Vi är inte ett dugg trötta än, men vi får väl se hur länge det varar. 
 
Innan kom jag med världens bästa idé, att jag skulle göra inbakade flätor i Johannas hår. Jag behöver verkligen bli bättre på det, haha. Så ikv fick hon vara min försökskanin. Nu ska jag dessutom måla hennes naglar som hon beordrat mej att göra. Så jag får väl göra det nu. Vi hörs kanske sen om jag inte somnar ;)


Kolla vad söt hon är? :)

Hos Johanna nu :)

Sitter här bredvid bby nu och ta't lugnt :) Har typ sjungt sing star, fixat Johannas blogg, tjockat oss och bara suttit här ^ Vet inte vad vi ska göra sen men vi kmr nog på något snart, skulle jag tro. Skriver nog mer sen om jag orkar ;)

hej bloggen!

Vaknade hyfsat tidigt idag för att hinna fixa med rummet. Seeeeeegt! Men nu har jag iaf fått in alla mina saker i mitt nya rum och det är ju skönt. När jag var klar med allt blev det duschen och sen göra mej i ordning. Sen stack familjen + farmor & farfar och käkade pizza :)

Snart sticker jag till Johanna babe och så blir det massa mys ikv (: Ska sova där också. Uppdaterar förhoppningsvis ikv när jag är där!

090725.

Idag, eller ja igår blir det ju om man ska vara petnoga eftersom klockan är över 12.. så har jag iaf bytt rum med mina föräldrar, haha! Har mkt större rum nu och det är ju bra. Nu ser det det inte så värst bra ut men snart ska det fixas med nya tapeter och massa. Så det blir nog bra får jag hoppas. Imorgon blir det mest att fixa lite mer med rummet och bära ut de sista sakerna från mitt gamla. Sen på dagen kanske det blir iväg och äta mat ute nånstans med familjen.

Ullared hela dagen igår!

Steg upp klockan 4 igår morse! :o Sjukt tidigt för en som gillar sovmorgon. Men jag var tvungen för annars hade jag aldrig hunnit göra mej i ordning. Nån gång efter 6 åkte vi, en lång bilfärd till Ullared.
Jag hittade mest lite småplock som strumpor och underkläder men även lite annat. Men snacka om att jag var trött sen på vägen hem -.-

:)

Linda kom nyss, hon har varit massa efterlängtad!



090723.

23 juli, och det betyder att jag har namnsdag :D

090722.

Igår kom jag hem ifrån Hasslö runt 12. Sen blev det att bara ta det lugnt hela dagen för jag var ganska trött ^^
Men sen på kvällen åkte jag om hämtade mitt nya löshår och sen glassiären med familjen, mums :)
Senare på kvällen blev det att träffa Simon, Tobbe och Linnea som jag inte träffat på ett bra tag. Trevligt!

Det som var mindre bra med den här dagen var att när jag öppnade paketet med löshåret så var det inte alls min färg, det var mer ljusbrunt/mörkblont. Besviken blev man såklart. Nu är det bara att skicka tillbaka det. Få se om jag hittar nåt bättre någon annanstans.



Till vänster mitt gamla hår & till höger det nya :s

Otroligt dålig uppdatering..

och det beror på att jag har varit på Hasslö med brudarna :) Tack för 3 underbara dagar!






IVÄG.

Kommer inte hem förrän onsdag tror jag eller möjligtvis imorgon. Gissa vart jag är? ;) Är iaf här med brudarna, mysigt!
Därför har det inte blivit så mkt uppdatering och kommer antagligen inte bli så mkt mer förrän jag kommer hem.

NY DESIGN

- igen ;)

Sista inlägget ikv ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta på buskräm :p Sen blir det att sova ^^

OCH IDAG..

.. är det exakt två år sen jag var på Gotland med bästavän. Snacka om att man längtar tbx!




090718.

Typ åskat hela dagen ju, skittråkigt :o Eller ja, det kanske var att ta i när man säger hela dagen. Men det åskade ganska mkt ett tag iaf. Morbror var iaf här och undehållde mej då, tur det :)
Sen var jag duktig och lagade mat (y)
På kvällen tittade man självklart på sommarkrysset eftersom Måns var programledare där ikv, mums på det ;)


:)

Kolla vad jag hittade i Karlshamn igår..



Grå kofta, JC 399:- -30% på rean
Svart jacka, Jansens 399,50:- -50% på utförsäljning

karlshamn snart.

Ska göra mej i ordning nu och sen sticker jag till Karlshamn typ ^^

Igår.

Ingen uppdatering alls igår eftersom jag inte orkade. Men iaf så gick jag på stan en runda eftersom jag var tvungen att köpa ny foundation som jag hittade efter en lång tid. Köpte en från L'oréal Paris för 155 kr.



.. och dagens outfit igår.

dags för en dusch! ;)

Nu ska jag in i duschen, tänkte jag. Sen blir det att måla naglarna. Tror det får blir röda idag :)

Snart nytt löshår :)

Har ju funderat på att kanske färga håret mörkare men jag har bestämt mej för att iaf ha ljust året ut. Beställde nyss nytt löshår från Happyhair den här gången. Hoppas på att det blir bra ;)


Tisdag.

Typ precis ätit kebabtallrik, mums I like :)
I morse kände jag mej verkligen för att ha sovmorgon, så det hade jag och sov lääänge. När jag gick upp gjorde jag frukost till mej själv och satt mej i soffan och kollade på film.
Sen stack jag ut en stund eftersom det var så varmt, och så tänkte jag att jag skulle ta ett dopp i poolen. Men innan jag hann göra det så ringde det på dörren och där står Sandra, Anna-Maria och Angelica och frågar om jag vill hänga med och cykla någonstans och bada. Jag var verkligen inte i ordning eftersom jag bara planerat på att vara hemma idag. Så nja, jag hängde aldrig på. Får träffa iaf Anna-Maria nån annan gång innan den 22:e då hon sticker tillbaka till Amerika.

<3

Jag bara måste säga att jag ÄLSKAR den här låten :)
 


Ingen bra början..

Dagen började inte allför bra. Jag vaknade av att jag hade extremt ont i magen, typ aldrig haft så ont förut? Det värsta var att jag inte hade den blekaste aning om varför jag hade så ont :s Så det har bara blivit att ta det lugnt hela dagen. Har slappat framför tv:n och kollat på en bra film :) Som tur är så har jag inte lika ont i magen längre så det var väl bara något tillfälligt.

Har än så länge inga planer för dagen så vi får väl se vad jag hittar på. Om jag ska vara ärlig så har jag inga planer alls denna veckan -.-

090712.

Vad är det här för tråkigt sommarlov asså? -.- Har typ bara suttit hemma hela dagen som har segat fram.
Men har iaf varit lite duktig och varit ute och övningskört lite (y) Som jag faktiskt måste erkänna att jag suger på :$ Men man kan ju inte vara bäst på allt? ;) Måste ut lite oftare och köra om jag ska kunna lära mej.

Tosia idag :)

Blev som sagt Tosia idag då :) Med bästavän, ofc. Hittade faktiskt inget alls idag, inte ens lite godis fick jag med mej hem ^^ Jag kanske börjar bli snål? Nja, mest beror det nog på att jag ska köpa nytt löshår snart hade jag tänkt. Men jag vet inte om jag ska fortsätta vara blondin eller om jag ska prova att färga håret lite mörkare. Vad tycks?

tosia idag ist :p

Blev inte tosia igår så det blir idag ist :) Igår blev det typ slapp hela dagen och sen utgång på kvällen ^^

Nu ska jag börja göra mej lite i ordning tänkte jag :)

Fortfarande hos Johanna :)

Vaknade upp bredvid babe nån gång innan 12 idag. Sen blev det att äta frukost och efter det hjälpte jag henne att installera photoshop på hennes dator. Nu har vi precis klätt på oss och lite. Jag sticker hem härifrån om några minuter typ. Sen ikväll blir det tosia med Linnea :)

hos johanna :)

Sitter hemma hos Johanna nu (: Johanna är på toa så nu passar jag på att skriva ett inlägg i bloggen. Jag har varit här hela kvällen typ och ska sova här, mys :) Ikv har vi typ hunnit med att sitta framför datan och vara oseriösa på bdb och sen så klart tagit massa kort, haha. Snart blir det film och så ^^


Mycket trevlig kväll :)

Det var mycket trevligt att få träffa tjejerna från den gamla klassen ikv. De flesta av oss kommer ju gå helt skilda vägar till hösten. Tyvärr kommer man nog tappa kontakten med många, så det är ju kul att vi träffas nu allihop på lovet innan vi skiljs. Förmodligen kommer vi träffas fler gånger under sommarlovet (y) 
Den här kvällen var iaf lyckad. Fast alla kunde tyvärr inte komma, men vi var nästan allihop :)


Just nu sitter jag och glor på gamla avsnitt av Big brother som går på tv 400. Mycket underhållande, haha!



Bild från 8:an på oss tjejer.

restaurang med brudarna ikv! :)

Ska gå och välja kläder och göra mej i ordning inför ikv nu snart. Vet verkligen inte vad man kan ha på sej ju? Men det fixar väl sej säkert ;) Uppdaterar mer när jag kommer hem sen, skulle jag tro.

gårdagen.

Runt halv 5 stack Linnea och jag in till stan. Gick en liten runda på stan och sen stack vi ner till parken och kollade på allsången där. Kanske inte toppenkul, men i brist på annat så fick det funka. Dessutom hade vi ju bestämt att vi skulle se Markus Fagervall, haha.

På kvällen blev det utgång med Linnea. Kvällen slutade hos Simon. Tack för en trevlig kväll!




Suddig bild på Markus Fagervall.

prison break

Gaah, nu börjar snart Prison break och det får man inte missa ;)



090706.

Linnea och jag tog oss en sväng till Västra mark ikv, eftersom Grand prix galan var där. Kunde väl ha varit trevligt om det inte vore för regnet. Eller ja, det var ganska segt där ändå i år. Godis hade ju inte suttit fel då. Vi bestämde att åka hem lite tidigare eftersom det ändå inte var så stor mening att sitta där blöta i regnet. Tänk vad mycket godis vi hade kunnat köpt ist för att slösa pengar på entrén? :o



nu ska jag sova!

Sov så söt alla snyggingar! ;)

kosta outlet

Idag fick det bli Kosta outlet med familjen. Tänkte först inte hänga med för jag var verkligen inte sugen på att göra mej i ordning och sen åka iväg, men jag pallade inte sitta hemma heller så det fick bli Kosta outlet ändå. Hittade svarta pumps, björnborg trosor och lite småsaker på glitter. Dagen blev väl ganska hyfsad ändå.


Mina nya svarta pumps.




Idol-Alice var tydligen där och sjöng och då stod syrran med kameran
i högsta hugg.

nu blir det utgång

Ska ut och möta Linnea nu. Vi får se hur och var kvällen slutar. Jag uppdaterar iaf om dagen sen när jag kommer hem ;)

diggiloo

Usch usch usch! Kvällen började inte alls bra. När vi stod i kö såg jag att jag fått nån olja eller nåt svart på mina vita leggings -.- Dessutom började det spöregna och det slutade inte under kvällen heller. Så där fick man sitta som en dränkt katt under hela föreställningen. Regnet bara öste ner och sen började det åska också! Vi fick gå hem tidigare för det gick verkligen inte att sitta kvar i regnet. Men det var förstås inte så mycket kvar då ändå.



Till en början av kvällen såg man ungefär ut så här.
.. innan det började regna.




DIGGILOO

090704.

Jag tillbringade hela lördagsförmiddagen åt att ligga och steka i solen. Underbart skönt! Runt 4 bar det av mot Diggiloo i Ronneby :)


torsdagen

Vaknade upp bredvid sötaste :) Sen blev det frukost & bara slappa. Drog senare hem en liten sväng ^^
På kvällen det att träffa Linnea igen + Tobbe & Simon. Vi åkte upp till Själa och badade, eller ja Simon & Linnea badade.
Sen blev Linnea & jag skjutsade hem till henne. Slapp kväll som slutade med övernattning på balkongen ännu en natt (:

onsdagskvällen/natten

På kvällen stack jag då till Linnea, med min stora packning (y) Skulle ju tillbringa hela kvällen/natten där.
Vi lagade tacos som vi sen åt på balkongen, astrevligt. Sen mumsade vi dessutom i oss massa jordgubbar, godis och annat gott :) När det börjat ljusna ute igen var det dags för oss att gå och lägga oss. Övernattning på balkongen, mycket mysigt.
Vår lilla minifest för 2 var väl egentligen ganska lyckad i bortsett från vissa saker.. Jag märkte att det verkligen inte var nån turdag för mej, snarare tvärtom. Värst var det nog med min mobil som jag råkade tappa i mjölk?! :o



uppdatering på g!

Kommer snart lite om de senaste kvällarna/nätterna.


solig onsdag (:

Blev sol & bad hela förmiddagen idag också :) Härligt med sommarvärmen (y) Tror faktiskt att jag blev en aning brunare.
Kollade dessutom idag att jag kom in på mitt förstahandsval, frisör :) Mycket bra, nu känner man sej lite stolt ^

Ikväll blir det massa mys hos Linnea och sen sover jag där :)

RSS 2.0