TISDAG

Steg upp hyfsat tidigt idag och gjorde mig i ordning och sånt. Sen vid kvart över 1 tog jag och syrran bussen in till stan för en snabb shoppingtur. Efter det blev det bio, alice i underlandet :)

Nu ikv träffade jag linnea en stund. Skönt att ha nån som man verkligen kan snacka med om precis allt (:

Tänkte att jag skulle krypa ner i sängen om en stund och kolla på en film eller nåt. Finns typ inget att göra, eller orka inte göra nåt ;)              

Hårfärg?

Har verkligen tröttnat på min hårfärg, den är bara matt och tråkig! Funderar på nåt nytt nu till våren, men har inte riktigt bestämt mig ;)

Mörkare, ljusare, rödare.., nåt förslag?


När man inte har nåt vettigt att göra..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Shopping med Johanna igår :)

Johanna och jag tog oss en tur till stan igår :) Oturligt nog så skulle det regna och åska men vi hade det trevligt ändå :) Trodde inte jag skulle hitta så mkt, men skjorta och en tröja blev det + en present till min lillasyster.

Efter rundan på stan tog vi bussen hem till johanna igen och så skulle jag lite snabbt klippa henne. Blev lite brått, så vet inte om det blev så bra men johanna sa att det var bra så vi får väl lita på henne då, haha.


Gina tricot


H&M


Världens sötaste!

Känner att det är på tiden med uppdatering.

Sitter just nu hos min gosjohanna :) Ska sova här inatt, blir mys!

REMEMBER ME

Måndag idag och ny vecka. Ganska slapp vecka nu innan lovet eftersom många lektioner är inställda. Inga läxor eller prov heller, det gillar vi!

Dagen började med sovmorgons, skönt. Första lektionen började inte förrän 10. Sen efter det lunch och en lektion hantverk sist. Slutade vid halv 4 och var sedan kvar i stan till halv 9 för linnea och jag gick och såg Remember me på bio, snyftfilm! Men det var trevligt :)



Kom väl hem sen nån gång efter 9 och har väl inte precis hunnit göra nåt.
Är ganska trött nu, så det får väl snart bli sängen för min del.
Godnatt

onsdag och torsdag.

Hann aldrig med nåt inlägg igår. När jag kom hem efter skolan igår fick jag typ slänga i mig maten och sen skulle mamma och jag iväg på mary kay party :) Aldrig varit på det förut men det var kul och intressant. Men blev ganska sent. När vi kom hem var klockan över halv 10 och då skulle jag hinna duscha och sen läsa klart engelskaboken som vi sen skulle ha uppsats på idag då. Men hann i säng ganska tidigt ändå, runt halv 12 eller nåt sånt. Trodde jag skulle få sitta uppe hela natten ju :o Men kan ju tala om att det var ganska kämpigt att gå upp idag på morgonen.
Hmm, torsdag.. Inte hänt nåt speciellt idag. Skola och så som vanligt. Skrev ju uppsatsen idag, puuuuh. Skönt att ha det gjort nu. Inga prov eller läxor nu förrän efter påsk! :)

Klassdag

Eftersom vi hade klassdag idag så fick vi börja nästan en timme efter vad vi egentligen skulle. Trots det lyckas jag ändå komma lite sent (+ stina och emmelie som åkte samma buss). Men jag får faktiskt skylla på bussen eftersom den var sen, annars hade jag hunnit ;)
Lekte och klättrade på boda borg hela förmiddagen :) När vi var trötta på det gjorde vi charader, haha. Efter det fick vi tacos. Har aldrig förr varit så mätt efter maten på skoltid som jag var idag (y)
Ungefär vid halv 1 hade vi ätit klart och då fick vi sluta för dagen.
Vilken toppendag!


Hemma idag

Blev som sagt ingen skola för mig idag. Har varit hemma och sovit och pluggat typ. Det behövdes ska jag säga! Den där engelskaboken måste jag verkligen läsa klart snart, för på torsdag ska jag skriva en uppsats om den :o 4 kapitel kvar, så ni vet ju vad jag kommer syssla med ikv! Sen har vi nåt danskaprov i svenskan på onsdag. Ååååååååååååh!

DAGS FÖR SÄNGEN.

Mår fortfarande ingen vidare, så förmodlingen blir det ingen skola för mig imorgon heller.
Men ska sova nu så får vi se hur jag känner mig imorgon.
Godnatt


Jag är fortfarande sjuk :(

Jag orkar inte vara sjuk längre. Sjukt drygt är det :o
Har bara chillat hela dagen. Finns inte så mkt annat att göra för en sjukling.
Ska ta och kolla film eller tv eller nåt nu med min kära familj. Vi hörs senare!


Godmorgon!

Det var ju Anna som vann mello igår. Rätt eller fel, vad tkr ni? Enligt mig så var det fel, ni vet ju vilka 2 jag höll på ;) Ibland undrar man hur folket röstar. Det är aldrig mina favoriter som vinner iaf..


:)

Ska ta min ben & jerry glass och gå och göra min syster sällskap i soffan nu.
Vi hörs senare ikv! ;)


Melodifestivalen

Om lite drygt en timme börjar melodifestivalen finalen. Trots att det är många låtar som jag inte alls gillar, så är det klart jag ska titta. Det är nåt man bara gör :) Det finns ju faktiskt trots allt 2 låtar som är riktigt bra!



Rösta klokt nu sverige ;)

Sjuk, sjukare, emma

Känner mig inte ett dugg bättre idag, snarare sämre. Jag snörvlar och snörvlar och det vill inte ge sig. Den här helgen får helt enkelt bli en vilohelg för min del. Låter ju verkligen skitkul! -.- Jag som skulle till ronneby idag och träffa flickorna, ååh. Det är väl typsikt att jag ska bli sjuk just de helgerna när jag har nåt planerat. Men men, finns inget jag kan göra åt det. Får helt enkelt ligga och ruttna hemma den här helgen.


Vad ska jag göra nu, kolla några prison break avsnitt eller kanske läsa ut den där engelskaboken från skolan? Hmm..?

Host, host

Ligger hemma sjuk. Är förskyld och har ont i halsen, nu igen! Känns som jag är sjuk konstant nuförtiden.
Stackars, stackars lilla mig!


Boooring

Sitter här i min ensamhet och har bara lille vovven som sällskap. Är helt slut efter den här veckan med allt plugg. Men som tur är dom proven gjorda nu, idag närmare sagt. Trodde det skulle gå åt helvete, men det gick faktiskt ganska bra.

Ska gå och se nu om jag hittar nån bra film som jag kan kolla på, om jag nu orkar. Är sååå trött.
Ahja, vi hörs senare iaf!




Inte bloggat på en vecka..

Typ en vecka sedan jag bloggade sist, liksom bra gjort! (n)
Men uppdatering kommer nu iaf.

Ons-tors, har faktiskt ingen susning om vad jag gjorde då. Antagligen bara skolan och sånt tråk.

Fre, besök på kvällen :)

Lör, ute en sväng med linnea och sen mello och sånt mys på kvällen med henne (:

Sön, typ chill hela dagen och kollat på film och så.

Mån, linda följde med mig hem efter skolan. Sjukt länge sedan vi umgicks sist, så vi hade en del att snacka om ;) 

Idag, typ bara skolan och sen hem. Provade att klippa och tunna ut mammas hår nu ikv, blev helt okej!

RSS 2.0