Nyårshandlat!

Kom hem bara för en stund sen, har varit och handlat saker inför imorgon. Linnea och jag sprang runt på maxi som ett gammalt par och följde vår inköpslista, haha! Tror vi fick med allt iaf :)


STÄDAR!

Håller på att städa och göra fint inför imorgon. Fattar inte att det hunnit bli så stökigt, det var ju fint till jul och det var ju inte så länge sedan! Men men, det måste göras för imorgon får man ju fint besök, haha :)



- Städa klart

- Handla saker till imorgon

- Färga håret

- Fixa naglarna

- Brun utan sol



Kalmar idag :)

Spenderade dagen i kalmar och shoppade massa idag! :) Hittade faktiskt en hel del, bland annat nyårsklänning :D


kofta, gina tricot


stövlar, skopunkten


trosor, cubus


mössa, kappahl


klänning, bik bok


Inga kläder idag :(

Fick inte precis så mycket utrett i stan idag. Hittade inte ett endaste klädesplagg i trängslen. Inte klokt vad folk rycker och sliter i allt bara för att det är mellandagsrea. Haha, folk är som galna.
Möjligtvis åker jag till Kalmar imorgon eller på onsdag och då får jag hoppas på bättre tur där iaf!




Köpte iaf toning till håret idag! :)

Godmorgon! ♥

Det är jullov och jag är redan uppe! Har faktiskt varit vaken ett bra tag nu. Anledningen är att jag tänkte åka in till stan idag. Är faktiskt på riktigt shoppinghumör ;)
Ska fortsätta göra mej i ordning nu. Vi hörs senare, puss.


Precis hemkommen.

Varit på bio nu ikv med familjen. Såg Göta kanal 3, helt okej film faktiskt!

091226.

Hade verkligen ingen lust att åka in till mellandagsrean idag som typ alla andra, så jag stannade hemma ist. Hade egentligen behövt köpa kläder till nyår men får fixa det nån dag nästa vecka ist. Dessvärre vet jag inte vart jag ska vara på nyår än. Hade först förslag lite här och där men nu vet jag inte alls. Vi får verkligen hoppas att det ordnar sej!
Dessutom tror jag att jag ska tona håret innan nyår - mörkbrunt. Men har inte bestämt mej än, är väldigt osäker. Vad tycker ni, HISS/DISS?

NY KATEGORI!

Ny kategori - i underhållande syfte. Emmelie står för underhållningen! ;)




DAGENS EMMELIEBILD!

"all i want for christmas is you / emmelie( i'm a bitch)"


Greveholm

Fick faktiskt Mysteriet på greveholm igår, haha. Seriöst bästa julkalendern någonsin! Tänkte kolla några avsnitt nu ;)
Hörs sen!



I ♥ pink

Kolla alla rosa saker jag fick i julklapp igår. Minidatorn är självklart favoritjulklappen, en egen liten rosa bloggdator! Fick så klart andra saker också än dom på bilden (dock inte rosa). ;)



DAGENS OUTFIT.


JULAFTON :)

Runt halv 1 kom farmor & farfar hit och då hade vi lite julfika och så :) De gick alldeles nyss.
Ska snart pallra mej bort till soffan för att kolla på kalle anka, tradition ju!
Hoppas ni får en bra julafton :) Vi hörs senare.



Mys med familljen

Firat "lilla julafton" med familjen ikv med julmat, julgodis och glögg m.m. Mycket mys och trevligt var det!


Om knappt 2 timmar är det julafton! OMG.

Hemma hos hjärtat :)

Sitter hos Johanna nu och vi har precis bytt julklappar :) Dumma som vi är så öppnade vi dom och kunde inte vänta 1 dag ens. Efteråt när vi öppnat dom kom vi på att det kanske inte var så smart så nu står Johanna och slår in dom igen. HHAAHAHAHA! Hon är för söt hon ;)


Julgranen är färdigklädd! :D


Ute i kylan

Kom nyss in i värmen efter att ha mött Linnea ute. Jag skulle lämna en grej till henne och så passade vi på att byta julklappar också. Sen fastnade vi ju där ute i kylan eftersom vi hade massa att snacka om.

Funderar på om jag ska sätta mej och kolla på nån mysig film eller nåt nu, vi får se ^^ 

Städar rummet och gör julfint!

Håller på att städa, damma och göra julfint i mitt rum. Usch, vad tråkigt det är! Dock behövs det verkligen eftersom jag inte städar så ofta. Eftersom jag städar så sällan blir det ju mer att städa när jag väl städar, så visst är det jobbigt nu.
Har städat undan det mesta nu faktiskt så sen är det bara att damma. Känner mej faktiskt lite duktig (y)


Senare idag blir det nog att baka julgodis. MUMS :D

Fjärde advent.

20 december, fjärde advent och jag har bara suttit inne hela dagen och knappt gjort ett skit. Men det är ju faktiskt söndag och då finns det ju aldrig nåt att göra.

Blev iaf lite mys med familjen ikv med spel, film och glögg. Mysigt ♥

Hiss&Diss

Det var ett mycket bra tag sen, så det sitter väl på sin plats med en hiss&diss.


Julmys
Äntligen känner man verkligen att det är jul och det är hur mysigt som helst! Julgodis, julgran, kalle anka och julklappar, jag bara älskar det!


Linnea Lennartsson
Världens mest underbara männsika, som verkligen förtjänas att hissas! Hon är nog den enda som jag verkligen litar på fullt ut och verkligen kan snacka med om allting. Jag lovar, det finns ingen bättre vän än henne :)





Snö
Okej, det är jättemysigt med snö på julafton och det är inte så ofta det är det heller. Klart man ska vara glad då om det är snö till julafton, men liksom de andra dagarna då? Det är kallt och blött och håret blir bara förstört. Det har liksom snöat konstant nu ett tag och det räcker nu. Det värsta är ju slasket som kommer sen, som nog ingen direkt gillar.



LASERGAME

Ska göra mej i ordning klart och så nu. Sen om en stund blir det att åka in till stan, där jag ska träffa lite folk. Vid 6 sen blir det lasergame för hela slanten! Efter det ska vi se om vi hittar nånstans att äta och sen får vi se hur kvällen slutar. Det blir nog riktigt trevligt iaf :)

JULLOV :D

Steg upp typ 20 över 5 för att hinna med 7-bussen. Vi hade avslutning i skolan sen i typ en kvart eller nåt. Haha, så meningslöst rent ut sagt!
Men det blev iaf fika med tjejerna sen. Vi satt inne på coffeehouse typ hur länge som helst och snackade om allt möjligt. Mycket trevligt iaf! Orkade inte vara kvar i stan sen så jag åkte hem med bussen vid 12.
Var typ helt slut när jag kom hem så jag har typ bara chillat. Tänkte att jag skulle bakat lussekatter, men det blev det inget av. Inte än iaf, kanske sen eller imorgon ^^ Var ju tänkt att jag skulle träffa Johanna ikv också men det blev inget med det heller.

Har ganska tråkigt nu, men jag har iaf Emmelie som underhåller mej på msn och tur är väl det! :) Hon skickade några "nya" bilder på sej också :D :D .. and we like it!


alltid lika snygg! ;)


091216.

Ingen händelerik dag precis, bara skola och sen direkt hem.
När jag kom hem blev jag typ hur sugen som helst på att kolla på film, så har kollat på ett par nu ikv. 
Nu har jag gjort mej i ordning för sängen. Har duschat, valt kläder till imorgon och packat idrottskläder. För imorgon ska jag faktiskt vara med på idrotten. Har ju inte kunnat det på ett tag pga av operationen.

Nej, nu måste jag sova! Ska ju ta 7-bussen imorgon och det betyder ju att jag ska upp runt 5. d ö d a m e j

Svåra ord sökes?

Sitter och försöker leta upp svåra ord till svenskan imorgon. Ja, fråga mej inte om det. Det går iaf inte bra.. (N)


DET SNÖAR!

Tvätta dockor, prov, städa, fika - ja, det är väl så min skoldag har sett ut i stort sätt. Dessutom fick vi sluta redan vid halv 3 :)
Väntade på att Linnea skulle få sluta och sen tog vi bussen till hennes pappas jobb och så åkte vi hem med han sen. Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här.


Btw, det SNÖAR ute, mycket! -.- Marken är heltäckt med snö nu och imorse fanns det typ inget alls.


Måndag - ny vecka.

Äntligen är sista veckan innan lovet påbörjad. Ska bli såååå skönt med jullov :)

Kom till skolan lite över 8 idag och då var INGEN får min klass där. Men efter en stund kommer några till och så får vi reda på att vi inte skulle ha mentortid idag så vi var där en timme tidigt :o Jag hade alltså kunnat sova en hel timme till! Smart att gå upp tidigare än vad man behöver (Y)
Efter skolan gick jag en runda på stan eftersom vi slutade en timme tidigare än vad vi brukar. Hittade ett par julklappar :) Tog bussen hem vid 4 sen.

Nu sitter jag här och läser om permanent för vi har prov imorgon. Plugg, plugg, suck..

GODMORGON!

Vaken och uppstigen är man nu. Johanna är också vaken, typ. Fast hon ligger lika livlös kvar i sängen, haha seg människa.

Idag är det ju lucia och tredje adevent. Tiden går snabbt nuförtiden, det var ju bara första december nyss.
Ska iaf ha lite lussefika ikv med familjen, farmor & farfar och mormor & morfar och morbror. Det blir nog mysigt :)


Trött!

Johanna och jag har nyss bäddat och det tog ju sin lilla stund. Kan inte påstå att vi var bra på det och sen är vi jättetrötta så det blev bara flum av allt så det var inte det lättaste. Men nu är det fixat!
Blir nog att tvätta bort sminket och så och göra i ordning oss för sängen snart.

Hemma hos Johanna :D

Sitter här i Johannas rum och har precis käkat tacos. Just nu sitter vi bara här och lyssnar lite på musik och så :) Vi får väl se vad som händer senare. Ska iaf sova här inatt. ^^

Det var ju ett bra tag sedan vi sågs, hon har ju varit i Lanzarote i en hel vecka :o Men så äntligen får man träffa sötnosen (:




snygging!





Trevlig kväll hos Emmelie igår :)

Kom till Emmelie nån gång innan 7 igår. Först fick jag en rundvandring genom hela huset eftersom jag inte hade varit där förut, haha. Sen åt vi god mat och snackade och så innan vi satt oss i soffan framför idolfinalen som Erik vann. Great! Fast Calle var ju också bra :)
Har typ haft vinnarlåten på huvudet hela dagen, haha. Varför fastnar dom alltid så lätt?



Hos Emmelie ikv :)

Ska åka till Emmelie nu typ och så blir det mys och idolfinal där :) Trevligt trevligt!


PUSS, vi hörs senare eller imorgon.

Fredag :)

Skolan började med lussefika på morgonen, mysigt :) Sen var vi på nåt konstigt luciatåg i aulan.
Efter luciatåget hade vi lite snabba betygssamtal i samhällskunskap och sen hade vi väl typ inte lektion på 2 timmar eller nåt så vi satt kvar länge i maten. Sen datakunskap då vi fick se vårt sista prov. Har haft mvg på proven, så det blir antagligen det i slutbetyg också. Duktigt av mej! (y)
Betygssamtalet i bilden som vi hade sen gick väl kanske mindre bra, GODKÄND. Haha.. Men efter bilden slutade vi iaf. Hade ju typ ingen vanlig lektion alls idag, skönt det :)

onsdag & torsdag.

Efter skolan i onsdsgs, blev det en runda på stan med Linnea för att leta upp hårfärg till henne. Inte det lättaste precis eftersom hon knappt visste själv hur hon ville ha det. Men tillslut hittade vi nåt som kunde funka.
Vi åkte hem med bussen kvart i 5. Sen stack jag hem en snabbis och åt innan jag stack bort till Linnea. Nästan direkt började vi med att färga hennes hår och sen tog det typ hela kvällen för hon skulle ha slingor och sånt i också. När jag äntligen var klar, var klockan nästan 10 och då skyndade jag mej hem och duschade.
Hade ju egentligen tänkt att jag skulle fixa lite med bilduppgiften men det hann jag inte alls.

Igårkväll tillägnade jag hela kvällen till att fixa klart bilduppgiften. Höll på med det nästan till 12 och då var jag sjukt trött må jag säga. Men jag gjorde klart det och det är väl huvudsaken? Fast det kanske inte blev så bra för i slutet raffsade jag bara ihop nåt för att få det klart.


Sitter här med en bok i handen..

och jag måste verkligen erkänna att det inte är ofta det händer. Har inte läst ut en bok på flera, flera år och då menar jag det verkligen. Anledningen till att jag sitter här och ögnar igenom boken är att jag ska redovisa om en bok imorgon. Självklart tog jag en bok som jag redan läst (iofs för ett bra tag sen), man får ju inte vara dum. Så jag vet ju vad den handlar lite om, så tänkte inte lägga ner så mycket mer tid på den nu. Det är nog bättre om jag fortsätter med min scrapbooking som ska vara klart på fredag. Det ser lite krisigt ut just nu.. Det står helt still faktiskt.
Och imorgon har vi prov i datakunskap, men det hinner jag ju knappast öva mer på ikv. Så jag får väl hoppas att jag kan det. Oftast brukar ju de proven inte vara så svåra ändå ;)

Min kväll

Sitter här med min scrapbooking som typ aldrig verkar bli klar. 2 bilder har jag gjort klart, bara 2 st :o Visserligen tog jag en liten paus från allt pysslande och kollade på mammas pojkar :) Annars har jag ju suttit med det hela kvällen. Eller ja, typ. Resultat kommer iaf senare :)


091203.

En mycket slapp dag i skolan idag :) Första lektionen pratade vi om mode och stilar, sen kollade vi på film med en frisyrvisning i Paris. Faktiskt mycket intressant ^^ Sen en 50-minuters lång svenskalektion då vi skulle skriva stafettskrivning. Dock kanske man inte kan säga att det är min grej precis, men ändå. Efter det hade vi lunch och sen sist idrott som vi bowlade på :) Jag ska nog inte påstå att bowling är min grej heller om man säger så.. Men det var ju roligt iaf ^^
Senare hade jag ju min sånglektion som vanligt och efter det var jag och köpte lite grejer till min scrapbooking. Håller faktiskt på med det just nu, men jag har helt slut på idéer -.-

Hemma, äntligen!

Kom hem för en timme sen, eller nåt sånt. Har typ bara hunnit äta och sitta här vid datan. Tänkte snart börja med min bilduppgift, scrapbooking :) Dock har jag inte så många idéer, men det ska nog gå, hoppas jag.

Bloggar från datakunskapen

Sitter som vanligt och bloggar från datakunskapen. Vi håller typ på med nåt i powerpoint men jag orkar verkligen inte. Orkar inte den här dagen överhuvudtaget, trots att det är ganska slapp skoldag. Vill bara hem och ta det lugnt. Fast måste ju ändå börja på min bilduppgift då. Men det är ju ändå bättre att vara hemma :)

.

Vet ni vad jag har kommit på?
Att det snart är jul och att jag har sovmorgon imorgon. Yees!
Fast nu har jag inget att göra, så jag kryper nog ner till sängs nu.
Godnatt & puss på er'


1:a december.

Började tidigt idag så det blev upp lite efter 5 och sen ta bussen vid 7. Sånt gillar vi inte! -.- Satt ju typ och halvsov i bussen. Hade verkligen kunnat somnat där. Var inte långt ifrån iaf! Kände verkligen hur ögonen höll på att gå igen. Tur att vi inte börjar så tidigt alla dagar!
Första lektionen fick vi kolla på film om hur man gör svinrygg och sen göra svinrygg på våra hårmodeller.
Sen på den långa lunchen stack jag, Sofia, Jonna och Amanda en tur på stan eftersom vi inte hade nåt annat för oss.
Sista lektionen fick vi klippa på våra dockor :) & klantig som jag är, så råkar jag klippa mej i handen nu igen. Smart (y)

RSS 2.0