SPANIEN -10

Har varit i spanien i en vecka med familjen och morbror. Vi åkte bussresa dit, nåt jag absolut aldrig gör om :o Det var sjukt jobbigt! Vi åkte natten mellan fredagen och lördagen och kom dit på söndagkväll nån gång. På söndagkvällen blev chill, bara se sig omkring och så :)
På måndagen åkte vi in till barcelona, vi bodde nämligen i malgrat de mar, som ligger en bit ifrån barcelona. Vi åkte runt lite i barcelona och stannade på vissa ställen och sen kolla affärer i centrum och äta lunch. Sen bar turen vidare till barcelonas fotbollsarena, camp nou. För jag är ju sååå intresserad av idrott och sånt, host ;) Sen nåt ställe till innan vi åkte tillbaka till hotellet. På kvällen gick vi nog nån runda eller nåt, det gjorde vi typ alla kvällar, mysigt var det :) Tisdagen blev sol och bad :) På onsdagen blev det en halv dag shopping i ett köpcenter och sen sol och bad resten av dagen. På torsdagen blev det en båttur till tossa de mar, där vi gick runt och kollade och så. Sen blev det sol och bad även där :) Nästa dag, fredagen, började vi den långa färden hemåt. Hur drygt som helst :/
Men var skönt att komma hem till sverige sen igen. Hade verkligen längtat efter den svenska maten och det svenska språket ;)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0