2 dagar kvar till skolavslutningen! :D

Kunde inte skriva inlägg igår för mitt internet var helt efterbliivet - som vanligt då.
Men tältningen blev mycket lyckad iallafall :) Fast enligt mej var det lite för långt att gå dit vi skulle vara. Jag är lat, haha!
Men kul var det sen (: Kanske bäst att jag inte går in på några detaljer..
Vi gick och la oss ganska sent och jag kunde knappt sova. Det var kallt så jag skakade och jag mådde sjukt illa. 2-3 timmar sov jag nog sammanlagt iallafall och på morgonen kändes det som att huvudet skulle sprängas och jag mådde fortfarande illa. När alla klivit ur tälten började vi städa upp efter oss (det behövdes!) och tog ner tälten. Sen blev att traska genom skogen och hem till Emma där vi skulle äta frukost.
Mamma och syster kom och hämtade mej vid typ 12 tror jag. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch, för jag kände mej så skabbig. Sen åkte vi till affären och jag var osminkad! :o Skulle köpa lite smink, annars hade jag stannat hemma och vilat. Men sen när vi kom hem bäddade jag mej i min säng en stund.

Idag städade vi ur skåpen i skolan. Så nu ska jag aldrig mer använda det skåpet mer. Känns konstigt att man gått sina 3 år på högstadiet redan! På onsdag är det skolavslutningen :D :D Men först ska vi på hemlig resa imorgon. Hoppas verkligen på att det är Liseberg och att det blir fint väder och inte som idag då det har ösregnat -.-





Bilder från tältningen ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0